| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Die Brücke am Ibar Aka My Beautiful Country (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Die Brücke am Ibar Aka My Beautiful Country (2012)Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2015 u 02:44 |
|
Die Brücke am Ibar Aka My Beautiful Country (2012) ![]() ![]() Režija: Michaela Kezele Scenarij: Michaela Kezele, Momcilo Mrdakovic Žanr: Drama Jezik: Srpski Država: Njemačka, Srpski, Srpsko-Hrvatski Trajanje: 88 min Uloge: Zrinka Cvitesic ... Danica Misel Maticevic ... Ramiz Andrija Nikcevic ... Vlado Milos Mesarovic ... Danilo Ema Simovic ... Nana Za vrijeme rata na Kosovu, mlada srpska udovica Danica živi sa sinovima Danilom i Vladom u malom srpsko-albanskom selu pored rijeke Ibar. Danica je još uvijek u žalosti za pokojnim mužem koji je poginuo u ratu. Kada u njenu kuću dođe teško ranjeni albanski vojnik Ramiz, inače njen susjed, Danica umjesto da ga preda policiji, odluči mu pokušati spasiti život, te ga sakrije. Vremenom se zaljube, no njihovu krhku sreću ugrozi ljubomorna susjeda Jelena. Prevod je uradio: kerestur ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |