| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Diabolik (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Diabolik (2021)Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2022 u 00:09 |
|
Prevod je uradio bgvracar ✨
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2022 u 20:53 |
|
Upropašten potencijal, ukratko. Film traje preko dva sata zbog idiotske režije i montaže, sigurno se moglo pola sata izrezati van. Koga briga primjerice za scenu gdje netko otvara vrata od auta, pa lagano izlazi, pa zatvara, pa hoda puževim korakom... Kakve su to gluposti. A ima i još brdo. Pa onda opsesija sa jednoobraznim kadrovima koji se kopiraju unedogled. Na primjer opsesija sa staklenim zidovima i zurenjem kroz njih van. I jednom je bilo previše. Glumci, a vidi se da posao znaju, skoro pa potpuno neiskorišteni. Režiseru je bila bitnija šminka i kostimi, odnosno izgled i stil, nego sadržaj. Ovako, umjesto krimića po stripu za lizati prste, dobili smo mediokritet na rubu gledljivosti. Gledati samo ako baš morate. Ja sam morao.
|
|
![]() |
|
DurmitoracŠljivo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2022 u 05:58 |
|
Ja sam uživao gledajući , taman malo da promjenim stil . Predobro , italijanski .
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2023 u 15:00 |
|
Strip je bio kultni i jedini u Jugoslaviji pored Politikinog zabavnika koliko se secam 1967 . Kasnije se pojavila cuvena Stripoteka, Zagor, Komandant Mark itd, je za ono vreme bio krajnje aktuelan i moderan. Ovaj film deluje totalno demode, priglupo,naivno, scenario ocajan, nema italijanske originalnosti , nekako mi je u filmskom pristupu amerikanizaovan. Ne gubiti vreme |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2023 u 15:58 |
![]() `68 ili `69 mislim strip `GINKO NAPADA` za nastavak, Vjesnik,SUPER STRIP BIBLIOTEKA, mislim da je i `Alan Ford` bio, i jos neki, čitao tako nekih dvadeset godina kasnije, a gledao i film sto je rezirao Mario Bava . Sve sam zaboravio, tako da nemam neko merilo, tj. drugi ce bolje reci i biti objektivniji. Meni je ovaj ok, da se podsetim. Hvala za prevod! Ažurirao AlexDeLarge - 15.Ožujak/Mar.2023 u 16:08 |
|
![]() |
|
lale22
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Travanj/Apr.2015 Lokacija: OSIJEK Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Svibanj/May.2023 u 11:37 |
|
nevjerovatno za ovaj film dati ocijenu 6,3 pa veće sranje u životu nisam gledao ovo je u rangu filmova iz 70-tih kada nije bilo u ovakvoj mjeri specijalnih efekata iako je radnja smještena u doba 60-tih film je katastrofa ocijena 2
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |