Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Desktop aplikacija titlovi.com
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Desktop aplikacija titlovi.com

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Desktop aplikacija titlovi.com
    Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 19:45
Ovo je nezvanicna verzija. Za rad je potreban .NET Framework 3.

Saljite Vase predloge i komentare jer je aplikacija jos uvek u ALPHA verziiji.

Pozdrav! :)

http://rghost.net/830306

------------------14.01.2010

Posto je ovo potpuno besplatan program (sa moje srane), zeleo bih da zamolim moderatore ako bi mi mozda napisali kratak skript koji ce na osnovu upita "keyword" i "zeljeni jezik" da generise jedan jedini XML na ucitanom stream-u da bih lakse prikazao sadrzaj u svom programu a ne da iscitavam svaku stranu i nepotrebne (za ovaj program) linije koda?

Ponudio bih Vam radnu verziju da na sajt okacite za preuzimanje.

Unapred se zahvaljujem.

Aplikaciju jos uvek sredjujem. Napravio mi se dzumbus jutros jer je nestalo struje.
Downgrade-ovacu aplikaciju na .NET framework 2, jer pretpostavljam da neki nemaju instaliranu, pa zasto samo zbog ove aplikacije instalirati jos 300MB

Ažurirao willand - 15.Sijecanj/Jan.2010 u 12:51
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 19:48
Meni ovo ne radi.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 19:56
http://rghost.net/830372

Evo drugi link. Publish-ovao sam iz VB.Net-a
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 20:39
Nece, cak i zamrznuo onaj prozorcic za preuzimanje na ekranu.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 20:49
radi
samo daj napravi sucelje da se moze birat latinica/cirilica
i mogo bi pokusat u c#, VB je za njubine Tongue (sala)

Ažurirao Sentinel - 13.Sijecanj/Jan.2010 u 20:52
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 21:38
Okacicu sutra sa ispravljenim bagovima i da ne zamrzava ceo prozor dok trazi.
Sve cu da apdejtujem u prvom post-u da ne spamujem topic.

Ažurirao willand - 13.Sijecanj/Jan.2010 u 21:39
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 22:29
Molim te da mi se na mail javis pa da prodiskutiramo.

Originalno postovano od strane willand willand piše:

Ovo je nezvanicna verzija. Za rad je potreban .NET Framework 3.

Saljite Vase predloge i komentare jer je aplikacija jos uvek u BETA verziiji.

Pozdrav! :)

http://rghost.net/830306

------------------14.01.2010

Posto je ovo potpuno besplatan program (sa moje srane), zeleo bih da zamolim moderatore ako bi mi mozda napisali kratak skript koji ce na osnovu upita "keyword" i "zeljeni jezik" da generise jedan jedini XML na ucitanom stream-u da bih lakse prikazao sadrzaj u svom programu a ne da iscitavam svaku stranu i nepotrebne (za ovaj program) linije koda?

Ponudio bih Vam radnu verziju da na sajt okacite za preuzimanje.

Unapred se zahvaljujem.

Aplikaciju jos uvek sredjujem. Napravio mi se dzumbus jutros jer je nestalo struje.
Downgrade-ovacu aplikaciju na .NET framework 2, jer pretpostavljam da neki nemaju instaliranu, pa zasto samo zbog ove aplikacije instalirati jos 300MB
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,263 sekundi.