| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Desierto Adentro Aka The Desert Within (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Desierto Adentro Aka The Desert Within (2008)Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2014 u 00:19 |
|
Desierto Adentro (2008) * The Desert Within * ![]() IMDb Režija: Rodrigo Plá Scenarij: Rodrigo Plá,Laura Santullo Žanr: Drama Jezik: španski Država: Meksiko Trajanje: 110 min Mario Zaragoza ... Elías Diego Cataño ... Aureliano 16 years old Guillermo Dorantes ... Aureliano 8 years old Eileen Yañez ... Micaela 18 years old Katia Xanat Espino ... Micaela 10 years old Luis Fernando Peña ... Genaro 21 y 29 years old Ximena Ayala ... Celia 19 y 27 years old Angelina Peláez ... Abuela Elvira Dolores Heredia ... Maria Dolores Martín Zapata ... Padre Trinidad Alan Chávez ... Aureliano el mayor Elías je počinio grijeh i boji se da će ga božji gnjev kazniti u vidu prerane smrti njegovo osmero djece. U želji da promijeni sudbinu obitelji i zaradi oprost, odluči živjeti u samoći i posvetiti život gradnji crkve. Priču priča Elíasov najmlađi i najranjiviji sin Aureliano, koji portretira obiteljsku sagu na vjerskim slikama. Međutim, tijek događaja mijenjaju Elíasove pogreške, a ne božja osveta. Prevod je uradio: crni60 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |