Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Descansar en paz AKA Rest in Peace (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Descansar en paz AKA Rest in Peace (2024)

Descansar en paz

Descansar en paz (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Počivao u miru

Godina:

2024

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

105 min

Režija:

Sebastián Borensztein

Scenarij:

Sebastián Borensztein
, Martin Baintrub
, Marcos Osorio Vidal

Glavne uloge:

Liz Burnette
  >  Beatrice
Joaquín Furriel
  >  Sergio Dayan
Gabriel Goity
  >  Hugo Brenner
Ian Sharkey
  >  Young Matias
Gastón Frías
  >  Paramedico fiesta
Shôhei Matsuo
  >  Fiscal
Alberto De Carabassa
  >  Ariel
Raul Daumas
  >  Gordo
Griselda Siciliani
  >  Estela Dayan
Santiago Zapata
  >  Funcionario
Luciano Borges
  >  Raúl
Victoria Grace
  >  Additional Voices
Facundo Reyes
  >  Periodista TV AMIA
Ernesto Rowe
  >  Diego
Lali Gonzalez
  >  Ilu
Verónica Calvo
  >  Gladys

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Descansar en paz AKA Rest in Peace (2024)
    Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2024 u 00:42
Katastrogfalno los film. Sutra cu dati detaljan komentar. 1/10
Na vrh
uvekopozicija View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj uvekopozicija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2024 u 00:51
Los jeste, katastrofalan? Pa i nije. Gledao sam i gore, na zalos. Predvidljiv, sa puno klisea. Zbrzan kraj. Ima rupa, naravno. Samim tim i puno pitanja.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2024 u 14:02
Film je prebrutalan. Iga brate, hvala na preporuci. Kraj ne nerazrađen i nije mi se dopao, ali to ne umanjuje dotadašnji top kvalitet.
Na vrh
dragan-nedeljkov View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragan-nedeljkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2024 u 17:04
Sta im je trebao onakav zavrsetak?!?!? Ispade glupost
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2024 u 17:21
Evo zasto je film los.
Nema uvoda fali malo predistorie kako je glavni lik upao u dugove.
Pocetak sa njegovim dugovima nerazradjen.
2.Gde to ima, da tip koji duguje opasnom zelenasu pravi veliku gala proslavu cerci i pri tome joj kupuje ogrlicu.
3.Tip je izkoristio bombaski napad i ostavio samo torbu kao dokaz da je poginuo.
4.Najveca glupost, zena bez dokaza jer nema tela, naplacuje zivotno osiguranje.U kom ste filmu i u zivotu ikada videli ovako nesto naivno i nerealno.Toga nema bez cvrstih dokaza.
5.Tip je pobegao ,na osnovu cega je mislio, to jest predpostavio da je spasao porodicu!?
Pa reketasi ne oprastaju nikome dugove ganjaju ostale clanove.
6.Posle godina izgnanstva, tip se vraca sa namerom da ubije novog zeninog partnera ,ovo je tek idiotski i jos gluplje od toga ,odustaje od te namere i ubija sebe
7.Na osnovu cega je Iga Biva koji lepo pise, obrazovan i pametan covek napisao dobru recenziju.
Da li stvarno misli to sto je napisao ili mora tako afirmativno da pise zbog prosperiteta sajta.Ako je ovo drugo ne zameram mu.

PS.Ceo film je zbog svega nabrojanog,plitak ,povrsan, nerazradjen ?krajnje neuverljiv i deluje mi kao fake.Mozda je roman po kome je radjen film dobar ali je ekranizacija losa.Da ne znam da je reziser argentinac, pomislio je da je reziju radio neki ograniceni americki
reziser.Nastavlja se filmsko tonjenje Netflixa sve dublje i dublje

Ažurirao aleksayu - 08.Travanj/Apr.2024 u 17:35
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2024 u 17:30
Alexa, hvala ti na komplimentima, ali čini mi se da nisi baš s pažnjom odgledao film. Odgovori na sva ova pitanja kriju se u njemu...
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2024 u 18:19
Jel imas argumente da pobijes moju kritiku.
Gledao sam vrlo pazljivo i odavno me nije neki firm vise iznervirao.
Ti si na potezu
😆
Na vrh
Gvozdenac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gvozdenac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2024 u 10:58
Tužan film ... i odličan ...
Na vrh
cetverooki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cetverooki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2024 u 22:36
@ nepotreban uvod o tome kako je upao u dugove, pa jasno ko dan da je duzan.
Meni  sasvim pristojan film i pored tih rupa koje se navode.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,390 sekundi.