| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Der Bibelcode aka Bible Code (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Der Bibelcode aka Bible Code (2008)Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2013 u 04:45 |
|
Der Bibelcode (2008) * Bible Code * ![]() IMDb Režija: Christoph Schrewe Scenarij: Timo Berndt Georg Lemppenau Žanr: Drama, Misterij Jezik: Njemački, Francuski, Talijanski Država: Francuska, Austrija, Njemačka Trajanje: 180 min Cosma Shiva Hagen ... Johanna Bachmann Olivier Sitruk ... Simon Maler Joachim Fuchsberger ... Papst Innozenz V. Steffen Wink ... Thadeus James Faulkner ... Kardinal Emad Rhades Miguel Herz-Kestranek ... Christian Bachmann Winfried Hübner ... Ephraim Blum Thorsten Nindel ... Markus Gruber Rolf Kanies ... Andreas Imhof Kod star više hiljada godina ima moć da zaštiti ljudsku rasu. Odabrani za očuvanje koda, dali su svoj život za obavljanje ovog zadatka. Kada kod nestane, lov počinje… U sadašnjem trenutku u Minhenu, ekspert za biblijske tajne umire pod nerazjašnjenim okolnostima. Njegova ćerka Džoana, mlada policajka, otkriće da je otac za sobom ostavio rukopise o misterioznom proročanstvu propasti sveta. Proročanstva počinju da se ostvaruju, a Džoana uz pomoć Sajmona, stručnjaka za religijske tekstove, započinje istraživanje. Saznaje da je njen otac bio nadomak otkrića tajne šifre skrivene u knjigama Biblije, koja upozorava čovečanstvo o nadolazećim pretnjama mračnih sila. Prevod je uradila Vila Ravijojla TITL Izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Jovanaaa2199
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2021 u 21:45 |
|
Nema flma smh.........
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |