| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Departure (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Departure (2015)Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2016 u 01:04 |
|
Departure (2015) ![]() Režija: Andrew Steggall Scenarij: Andrew Steggall Žanr: Drama, Obiteljski, Romansa Jezik: Engleski, Francuski Država: Velika Britanija, Francuska Trajanje: 109 min Juliet Stevenson ... Beatrice Alex Lawther ... Elliot Phénix Brossard ... Clément Finbar Lynch ... Philip Niamh Cusack ... Sally Patrice Juiff ... François Guillaume Tobo ... Butcher Britanka Beatrice odluči da zajedno sa sinom Elliotom provede sedam dana na jugu Francuske, u vikendici koja će ubrzo biti samo sjećanje na njen neuspjeli brak. Kada u njihove živote uđe lokalni mladić Clément, Elliot je prisiljen suočiti se sa svojom seksualnošću, a Beatrice da preispita svoj brak i način života. Prevod je uradio: mita53 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
mita53
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Legend
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2016 u 00:07 |
|
Eliot u vojničkom plavom mundiru kao da je izašao iz pesme Artura Remboa 'Spavač u dolini'. Eliot čak 'leži sred trava' dok ga jesenje lišće lagano pokriva kao mrtvački pokrov. Klement ga takođe oslovljava sa 'Vojniče'.
Tu je još citat iz Rusalke, 'Vodene vile ne mogu voleti Smrtnike.' I Elot roni u podvodni svet trava. Autor završava film povratkom u realnost. 'Ovde se ne radi o 'Sviđaš mi se''.
'Znam'. Klement se vraća u Pariz, Eliot i njegova majka u Englesku. Ovo je prvi igrani film Autora. S nestrplenjem očekujemo sledeći. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |