Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Deo ge-im Aka The Devil's Game (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Deo ge-im Aka The Devil's Game (2008)

Deo ge-im

Deo ge-im (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2008

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

116 min

Režija:

In-ho Yun

Glavne uloge:

Hang-Seon Jang
  >  Park Chang-ha
Lee Hye-yeong
  >  Lee Hye-rin
Shin Ha-kyun
  >  Min Hee-do
Son Hyeon-ju
  >  Min Tae-seok (as Hyeon-joo Son)
Hye-yeong Lee
  >  Lee Hye-rin
Byun Hee-Bong
  >  Kang No-sik
Eun-seong Lee
  >  Joo Eun-ah (as Eun-Seong)
Cheong-ho Jo
  >  President Kim
Bong-hak Maeng
  >  Trustee Mr. Yoon
Sang-rok Chu
  >  Dr. Kim
Hyeok-i Kim
  >  Secretary Mr. Ahn

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Deo ge-im Aka The Devil's Game (2008)
    Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 00:16
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 23:28
Vrlo čudan bodyswap film, ali u isto vrijeme i jedinstven.

Takvi su ili komedije, na primjer najgluplji film ikad The Hot Chick, ili horori kao izvrsni Get Out, ili ljubavni kao banalni Henshin, ili kombinacije tih žanrova kao nedavni bezvezni Freaky.
Dao sam random primjere za koje je prosječni gledatelj vjerojatno barem čuo, da znate o čemu pričam, inače bodyswap filmova ima jednako dobrih kao i loših.

Ge-im (gejm, da) je pak čista drama samo sa natruhama nekih drugih žanrova, pa nemojte očekivati nikakav napeti triler, ne znam zašto to piše na imdb.

Ima tome sto godina da se ja ne kladim, ne mislim na sportsku kladionicu nego one stare fore gdje ko izgubi pušta brkove, šiša se na ćelavo, šminka katranom i takva neka dječja posla.
U filmu su ulozi puno veći i to što ja, možda ni vi ne bi pristali pa taman da je i lijek za rak u pitanju nije bitno, bitno je da ovaj odluči riskirati i naravno popuši okladu.
Što je bilo dalje, pogledajte.

Samo ću reći blago nama jer zasad nikakve pare ne mogu još kupiti to s čime se film poigrava da je moguće.

Dvojica glavnih su posao odradili ekstra. Djedica je razvalio svoj dio.
Autor je još tada odlično skužio da je Shin Ha-kyun majstor mimike i da zna namjestiti lice za bilo koju emociju pa ćete vidjeti pokoji neočekivani krupni plan, a koji se rijetko koristi u takvim scenama.
Ostali... Osim Lee Hye-yeong koju je lijepo opet vidjeti nakon Lawless Lawyera (ne preporučam jer ona je izvedbom spasila i sama iznijela tu dosta lošu seriju!), ispali su bezze.

Mda, dosta s mojim baljezganjem.
Film ima svojih mana, ali je jako zanimljiv što tematski što odabirom žanra kojim će se priča ispričati.
Ako vam se čini po sinopsisu da je možda dosadan, bili biste u pravu kad biste ga gledali sa eng. titlovima.
Ali zahvaljujući vrhunskoj prilagodbi Kardiovaskularnog Terorista, pogledat ćete ga do kraja.
Ili nabiti na palac. Ne pitajte ništa nego gledajte.

Umjesto moje klasične za ove je, za one nije preporuke, ovaj put malo drugačija:
Snimiti na USB stick i dijeliti prijateljima koji kockaju.

Ažurirao JoxerTM - 17.Travanj/Apr.2021 u 23:35
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 23:37
Može valjda i prijateljima koji ne kockaju 😄 meni prvom bi dobro došao usb stick sa gomilom filmića, neka i sa ovim, šta ima veze to što se ne kockam? 😄 Mislim da nisam gledao ovaj, hvala za preporuku.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 23:44
Može, naravno, ali ekipa koja kocka nema kad birati filmove, trebaju stalno provjeravati koja voćarica je puna, pa njima valja servirati.
Prije nego i televizor prokockaju... Wink

EDIT:
Kad sam već spomenuo... A ti valjda možeš s mobitela strimati, Lawless Lawyer je dostupan na platformi viki, legalno i besplatno:
Serija ima dosta logičkih rupa i nespretnih karakterizacija, ali gore spomenuta glumica je toliko uvjerljiva u ulozi zlice da ćeš pogledati seriju do kraja samo zbog nje.
Interesantno još, za nju tamo postoje i srpski titlovi. ;)
Inače ne komentiram serije tu, ali evo ajde, jedna iznimka.

Ažurirao JoxerTM - 18.Travanj/Apr.2021 u 00:00
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2021 u 00:01
Grešiš, poslednje dve ture filmova sam dobio upravo od kockara, i to...notornog, dva stana pukao,malo prihoda koje ima, bukvalno ubije istog dana...i ladno bira filmove (izbor je sačuvajbože 😄 ali je njegov).
I da nema njega, eto ja ne bih ovih dana gledao Crisis, Mank, Boss Level, Tina, Cleaner...(Znam, bolje je da većinu toga nisam gledao 😄 but still..).

Uz to, njegov je USB stick, ja ga ladno nemam a zbilja se ne kockam, dakle upravo sam kockaru zahvalan za filmove koje gledam. 🙂
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2021 u 00:11
Boss Level je vrhunski timeloop.
Ovo ostalo šta si nabrojio sam s guštom odbio gledati, sve do jednoga. Smile
Ali kažem ti, oni nemaju vremena sjesti, "proučiti" i birati. Nego daj šta daš nek se napuni stick. Zato i takvi filmovi.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2021 u 00:14
Dobijem samo 1gb od ViPa (A1 sada) u mesečnom paketu 😄 i imam za 100 kinti još 1gb bonusa 🤭 tako da je to suviše malo da bih pratio serije. Ma ja to potrošim čas posla, frka mi je i pesme da slušam na tube-u 😄 Nebitno, hvala svakako na ideji, no radim od ponedeljka, gotovo je sa slobodnim danima, daj bože da budem kod kuće u 22h, ne bih ni imao vremena za serije. (Dobih Wandavision i ubi me dosada, ima dana za serije 🙂).
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2021 u 00:25
Užas. Zaboravi na ikakav strim!

Jebga, nema ti druge nego se osloniti na poznanike da ti snime štagod.
Sigurno poznaješ nekoga koga nije strah eksperimentirati sa neholivudskim naslovima i tko usput još i resynca titlove ako ne pašu - a to mislim da ne možeš baš na mobitelu odraditi.
Pa tako su ovi vamo neki moji našli mene.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2021 u 00:47
Ne gledam filmove sa domaćim titlovima od 2002. 🙂 Volim engleski, ono što sam dobavljao u bolja vremena, mahom je imalo fine eng titlove u slučajevima kada nije eng i originalni ton (EUtorrents i Avistaz).

Lomim se, no verovatno ću kupiti komp, neću platiti porez 😄 5 god neplaćenog za stan, ne mojom krivicom, odraće me bilo za 5 ili 6 godina, dođe mi svejedno, platio sada ili kroz 6 meseci. Moram imati ventil, ne može se raditi od jutra do sutra samo za državu, nedostaju mi filmovi/serije. Nedostatak vremena mi je veći problem, čitam Lalićevu Svadbu mesec i po dana i Ćosićeve Korene dve sedmice 😄😄 valjda ću ugurati negde i filmove. 🤨
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2023 u 00:40

Prilicno neobican film, sa originalnom idejom, vrhunskom glumom dvojice glavnih protagonista .
Moze da se pogleda zbog originalnosti.
Ocena 6.5/10
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2023 u 00:51
Baš sam danas skinuo, naravno ostavio na čekanju,  u pravu si Aleksa baš slučajnost, a možeš da vidiš i na  Av...... Prepisivanje klasično, šalim se. Ali i mene je nešto privuklo. 
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2023 u 01:06

Gde si Smile Cvorovicu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.