| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Den som frykter ulven aka Cry in the Woods (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Den som frykter ulven aka Cry in the Woods (2004)Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 01:41 |
|
Den som frukter ulven aka He Who Fears the Wolf imdb link: http://www.imdb.com/title/tt0408199/ "Onaj koji se plaši vuka" je verovatno jedan od najboljih filmova svog žanra. Ovaj psihološki triler će vas zaintrigirati na početku, plasirati vam još kompleksniju i zamršeniju priču kako bude odmicao, a na kraju će vas verovatno prijatno iznenaditi završnicom u stilu "Dežurnih krivaca". U istom danu dešava se bekstvo pacijenta iz psihijatrijske ustanove, pljačka banke i ubistvo. Jedino što je jasno je ko je pobegao iz ustanove. Pljačkaš i ubica su oni koje treba otrkriti a svo troje uhvatiti. Da li su za ova dva zločina odgovorne različite osobe ili ne... ? Film je rađen prema noveli koju je pisao Karin Fossum. Poznat je po svom kasnijem delu prema kome je takođe snimljen film, "La ragazza del lago". Ažurirao insideman - 07.Ožujak/Mar.2011 u 01:42 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 01:46 |
|
insideman hvala na prevodu kao i na uvidu u manje poznate evropske trilere |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 02:00 |
|
Nema na čemu. Triler i drama su mi omiljeni žanrovi. Još ovog Veuma da završim pa ću preći na Aziju. A možda i bude neizmenično. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |