Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Deljenje DVD-ija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Deljenje DVD-ija

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 23:09
al čini mi se da se i dalje ne razumijemo...ma objasnit će to meni speedy kad dodje...
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 23:13
evo me 

gledaj, dual-layer ti je dvd sa jednom stranom ali on ima dva sloja,. dakel na jednoj strani i ima duplo vise od obicnog dvda, 8gb

e sad, ti ako hoces presnimiti film sa takvoga medija, mozes podijeliti film na dva dijela (sto je puno jeftinije jer dva dvda su 7-8 kuna a dual-layer oko 40ak kuna) pa ti vidi

ako se odlucis za dual-layer onda samo presnimis dvd sa dvd decrypterom (nema gubitka i film zauzima iszo kao na originalu) i naravno sprzis to preko nere u video modeu(samo stavis sve vobove u video_ts folder)

eto toliko
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 23:15
pa jebote istu stvar sam ja reko 

pita te kako to izgleda kad se podijeli na dva dva dvda
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 23:16
i opet nisam dobio odgovor kakav traĹľim...
al aj ljudi...
vidim da sam naporan...
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 23:18
kako to izlgeda? ovisi kako se radi, ako si fdas truda imas ozbornik i pola filma na jednom a na drugom dvdu izbornik i drugu polovinu filma

mislim, glupo pitanje, spook "kako to izgleda" LOOOOOOOOOL a jebote
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 23:21
eto...samo sam to htio ÄŤut...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 23:32
Originalno postovano od strane nikica008 nikica008 piše:

ali lakse ti je da kupis dvd od 8 i  po giga

Najlakse jeste ali je cena problem

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 23:36
Kako u bocu od litre staviti dve litre vode, a da ne izgubi na kvaliteti?
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2006 u 01:49
pa popijes jednu litru i stavis preostalu i kvaliteta ostaje ista a kvantitet se mijenja
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2006 u 09:11
Originalno postovano od strane Miso Mate Kovac Miso Mate Kovac piše:

zar je različita kvaliteta vode od 1l i 2l??odsad moram pazit da kupujem što veća pakiranja..
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2006 u 14:09
Originalno postovano od strane nikica008 nikica008 piše:

pa popijes jednu litru i stavis preostalu i kvaliteta ostaje ista a kvantitet se mijenja

Na vrh
Mahatma Gadhni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2006 u 09:22

glupane!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2006 u 14:51
Originalno postovano od strane Mahatma Gadhni Mahatma Gadhni piše:

glupane!

Jeb, ne smiješ tu nešt srat bezveze, sve puno štrebera, odma te srežu. A svojim glupostima se ne smiju.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2006 u 15:07
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2006 u 20:16
JA kad delim filma na dva diska i na prvom i na drugom imaš glavni menu,ako odeš na drugi disk i u meniju stišneš početak filma,on će ti reći da ubaciš disk 1 i to je to.Znači ako izabereš sadržaj diska koji ti nije trenutno ubačen,on će ti jednostavno reći da ubaciš odgovarajući disk i to je to.
Kvalitet je isti i nema nikakve kompresije i gubljenja kvaliteta.Samo što je na dva diska.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2006 u 20:19
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

i mene sad zanima...znači imam original dvd-jednoslojni-al ipak oko 7gb...i kako ga sad presnimit da ne gubi kvalitetu??

Single Layer dvd ili jednoslojni dvd je od 4,7 gb a na njega je rezivo 4,5 i ti ne možeš da ima single layer disk od 7 i neš giga.
Nemoj da te neko čuje da to kažeš što sam sad pročito

Kako ja znam za sada samo Blue Ray diskovi se mogu rezati sa obe strane,a ovi dual layer diskovi su rezivi samo sa donje strane i imaju 8,5gb.

Ažurirao AcaN
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.