| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Deep Purple: Machine Head (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Siniša 138
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Novi Grad B i H Status: Offline Points: 44 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Deep Purple: Machine Head (2002)Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2018 u 01:55 |
|
Dokumentarac govori o snimanju čuvenog albuma Machine Head slavne britanske grupe Deep Purple. Iz prve ruke, od samih članova grupe i njihovog snimatelja, dobijamo informacije o detaljima nastanka i snimanja pojedinih čuvenih pjesama i okolnostima nastanka albuma koji je grupu lansirao u sam svjetski vrh hard roka.
|
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14958 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2018 u 21:59 |
|
Hvala Siniša na prevodu odličnog dokumentarca, koji obiluje pojedinostima oko nastajanja gromovitog albuma Machine Head. Dosta tih pojedinosti se može videti i u drugim dokumentarcima o DP, a ovde mi je najupečatljivije njihovo doživljavanje rifova, muzičkih delova i tekstova pesama sa tog albuma. Najsimpatičniji, ubedljivo, mi je Rodžer Glover kako kulira.
Ko ih sluša neće zaobići ovaj dokumentarac.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Siniša 138
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Novi Grad B i H Status: Offline Points: 44 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2018 u 23:44 |
|
Ja sam ih definitivno prihvatio tek s tim albumom. Dotad su mi nekako šarali, iako je bilo dobrih pjesama i sjajnog Ričijevog sviranja. Preslušavao sam ga danima s kasete, a dotad nisam čuo album tako ujednačene kvalitete pjesama.
Zanimljivo je da Lazy i ne spomenju, iako je mnogima to njihova najdraža stvar. Rodžer je pravi, on nam je najviše toga i pokazao.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |