| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Decoding Annie Parker (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Decoding Annie Parker (2013)Objavljeno: 16.Svibanj/May.2014 u 08:24 |
|
Decoding Annie Parker (2013) ![]() IMDb Režija: Steven Bernstein Scenarij: Steven Bernstein Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 91 min Aaron Paul ... Paul Ben McKenzie ... Tom Maggie Grace ... Sarah Alice Eve ... Louise Rashida Jones ... Kim Helen Hunt ... Mary-Claire King Samantha Morton ... Anne Parker Bradley Whitford ... Marshall Parker Marley Shelton ... Joan Parker Mageina Tovah ... Ellen Film je snimljen prema istinitoj priči. Annie Parker je već sa 19 godina ostala bez oca i bez majke. Bila je trudna i udata za Paula. Iako i sam nezreo, Paul je bio izvor radosti za Annie, baš kao i njezina starija sestra. Sestra i ona ubrzo postanu žrtva iste bolesti, koja je ubila njihovu majku, dijagnosticiran im je rak dojke. Njezin svijet počeo je izmicati kontroli, što se je odrazilo na njen brak, odnose sa djecom i prijateljima. Usprkos svoj tragediji, Annie se odluči boriti, postaneje jača, a životna snaga odvela ju je odvela do doktorice Mary-Claire i na prag otkrića lijeka za rak. Prevod je uradila: SenChi5 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
SenChi5
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2014 u 00:02 |
|
Nadam se da će se ljudima svidjeti film, meni je....
Hvala za odobrenje titla! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |