Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Deceiver (1997) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2025 u 16:08 |
Deceiver. E ovako što se ovoga filma tiče. Mislim da sam ga gledao i pre jer ne mogu tačno da se setim jer ipak je snimljen 1997 godine i imam sve pohvale u vezi ovog filma.. Zatim, režiju potpisuju Jonas i Josh Pate, koji su mi delovali kao talentovani nakon ovog filma ali posle nije da su imali neke projekte. To su bile neke serije, scenari za neke filmove i sl. Ali jako čudno da nakon ovako zanimljivog projekta nisu nastavili tim tokom. Isto je tako bio i primer sa režiserom filma Hard Rain. Ali da se vratim na ovaj projekat. Veoma uzbudljiv psiholčoški film sa dobrom ekipom glumaca, baš po mojoj meri a nisu tu bile neke mega zvezde. Recimo, čudi me da u ovako dobrom filmu je igrao i pokojni Michael Parks ( R.I.P. ), koji mi spada na listu među najgorim glumcima koje sam ikada gledao. Ali zato u filmu npr igraju i pokojnu Chris Penn ( R.I.P. ), koji je odli;an u uloyi detektiva. Yatim Michael Rooker, ;iji sam oduvek bio veliki fan. I on je odli;an u uloyi detektiva. A ina;e [to se Rookera ti;e, nikad nije bio kao mega yveyda a uvek ga je bilo u poynatim i dobrim projektima i igrao je pored tih takoyvanih yveyda. Iyme]u ostalog, Rooker iya sebe ima nekoliko kultnih prijekata kao [to su Mississipi Burning, Rosewood, Sea of Love, Cliffhanger, Music Box.... U filmu je i sjajni glumac Tim Roth, koji mi je odli;an glumac. A u filmu igraju jo[ npr i Rossana Arquette, kojoj ovakve uloge ba[ leže a fan sam i nje i njene sestre Patriciae. A u filmu igra i Renee Zelwegger. A isto tako i Ellen Brstyn. Sve u svemu, sve pohvale ya ovaj film. Psiholo[ki. Odli;na atmosfera a i pohvalio bih i odbar gluma;ke ekipe. Ko nije gledao ovaj film ili ukoliko ste ga gledali a da je pro[lo neko vreme, preporcujem ga.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |