Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Death of a Unicorn (2025) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2025 u 13:45 |
Iskreno skoro nesto glupjle nisam gledao. Uzeo brze bolje da pogledam Paul Rudd gotivim narocito u komedijama,Jenna Ortega mi od skoro omiljena glumica i naravno odlicni Richard E. Grant nisu bili dovoljni da izvuku ovako losu pricu,efekti na nivou ne znam da kazem 2000 tih. Ma uzas ,po meni bas bas lose. Jedini dobar momenat u filmu je muzika numera na pocetku filma od Cocteau Twins koje skoro nikad nisam cuo da neko koristi u filmovima,inace jedan od omiljenih bendova pored Dead can dance iz moje mladosti.
|
|
![]() |
|
aleksandar-kojic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 05.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i This Mortal Coil.I ja volim 4AD. Da, nikad nisam čuo ništa od tih bendova u nekom filmu, to je eterična i atmosferska muzika idealna za soundtrack.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4920 |
Pa koji sam ja idiot, nisam pogledao ko je izvršni producent nego tek vidim na kraju.
Ari Aster. Pa zato nije čudno kako je ovo loše ispalo. 90% filma je teška mračina, a baljezga se non stop u dijalozima jadnijim of najjadnijih repera. Pokušaje humora je vjerojatno pisala neka suvremena AI koja ne shvaća ništa, a još najgore od svega režiser potpuno promašeno dopušta verigu u nosu očito bez da ikakvog pojma ima o tzv. nose ring theory. Žešće đubre od filma koje valja zaobići u širem luku. |
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 71396 |
Pa šta će tu kakva misterija 😔, de leba ti ne drži me sada u neizvesnosti, šta mu dođe to kada si stave brnjicu u surlu? Ja im'o samo u uhu, ne razumem se u ta značenja, kakva je teorija o prstenu u nosu? 😯
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4920 |
Odnosi se na karakter osobe. Mala u filmu je sušta suprotnost, traumu je imala (ko nije), ali ne obrće joj se život oko toga.
Evo imaš prilično dobar recap video: To ti je ono otprilike kao kad na filmu vidiš da ekipa vadi nož iz rane odmah, ili kad medicinari trljaju elektrode defibrilatora jednu o drugu i slične idiotske stvari koje u realnosti vode u prvom slučaju u smrt od iskrarenja, a u drugom nepopravljivom oštećenju uređaja. Daj nek neko ubuduće molim vas odmah upozori ako se na film potpisao Ari Aster, odavno mi ga je puna kapa i ne želim opet ugaziti u govno. |
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1134 |
Da da This Mortal Coil,gde njih zaboravih
|
|
![]() |
|
dovedimolopovenavlas ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 11.Srpanj/Jul.2017 Lokacija: Babusnica Status: Offline Points: 3 |
Odličan film, nijej vrhunski u smisluslu everesta ili amazonije ili sahare ... ali nije za one previše pametne za njih je možda The Handmaid's Tale ili ne znam ..... ; zabavan , poučan
|
|
![]() |
|
IgaBiva ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 29.Studeni/Nov.2016 Status: Offline Points: 512 |
Meni je ovo sasvim ok film. Kombinacija E.T. i Jurassic park, samo prilično krvavije. Prilično maštovito. Kraj je malo zbrzan i zbrkan, ali dobro...
Ažurirao IgaBiva - 04.Svibanj/May.2025 u 10:45 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |