Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Death of a Unicorn (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Death of a Unicorn (2025)

Death of a Unicorn

Death of a Unicorn (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2025

Žanr:

komedija, fantazija, horor

Trajanje:

107 min

Režija:

Alex Scharfman

Scenarij:

Alex Scharfman

Glavne uloge:

Téa Leoni
  >  Belinda
Richard E. Grant
  >  Odell
Kathryn Erbe
  >  Tapestry Video Narrator
Tasha Lawrence
  >  Police Officer
Steve Park
  >  Dr. Song
David Pasquesi
  >  Pilot
Paul Rudd
  >  Elliot
Jessica Hynes
  >  Shaw
Denise Delgado
  >  Ridley's Mom
Max Draskoczi
  >  Mercenary #2
Will Poulter
  >  Shepard
Anthony Carrigan
  >  Griff
Sunita Mani
  >  Dr. Bhatia
Nick Wittman
  >  Mercenary #1
Jenna Ortega
  >  Ridley
Christine Grace Szarko
  >  Police Officer
Narantsogt Tsogtsaikhan
  >  Mercenary #3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Death of a Unicorn (2025)
    Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2025 u 13:45
Iskreno skoro nesto glupjle nisam gledao. Uzeo brze bolje da pogledam Paul Rudd gotivim narocito u komedijama,Jenna Ortega mi od skoro omiljena glumica i naravno odlicni Richard E. Grant nisu bili dovoljni da izvuku ovako losu pricu,efekti na nivou ne znam da kazem 2000 tih. Ma uzas ,po meni bas bas lose. Jedini dobar momenat u filmu je muzika numera na pocetku filma od Cocteau Twins koje skoro nikad nisam cuo da neko koristi u filmovima,inace jedan od omiljenih bendova pored Dead can dance iz moje mladosti.
Na vrh
aleksandar-kojic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksandar-kojic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2025 u 14:30
i This Mortal Coil.I ja volim 4AD. Da, nikad nisam čuo ništa od tih bendova u nekom filmu, to je eterična i atmosferska muzika idealna za soundtrack.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2025 u 18:44
Pa koji sam ja idiot, nisam pogledao ko je izvršni producent nego tek vidim na kraju.
Ari Aster.

Pa zato nije čudno kako je ovo loše ispalo.
90% filma je teška mračina, a baljezga se non stop u dijalozima jadnijim of najjadnijih repera.
Pokušaje humora je vjerojatno pisala neka suvremena AI koja ne shvaća ništa, a još najgore od svega režiser potpuno promašeno dopušta verigu u nosu očito bez da ikakvog pojma ima o tzv. nose ring theory.

Žešće đubre od filma koje valja zaobići u širem luku.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2025 u 19:26
Pa šta će tu kakva misterija 😔, de leba ti ne drži me sada u neizvesnosti, šta mu dođe to kada si stave brnjicu u surlu? Ja im'o samo u uhu, ne razumem se u ta značenja, kakva je teorija o prstenu u nosu? 😯
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2025 u 22:19
Odnosi se na karakter osobe. Mala u filmu je sušta suprotnost, traumu je imala (ko nije), ali ne obrće joj se život oko toga.
Evo imaš prilično dobar recap video:

To ti je ono otprilike kao kad na filmu vidiš da ekipa vadi nož iz rane odmah, ili kad medicinari trljaju elektrode defibrilatora jednu o drugu i slične idiotske stvari koje u realnosti vode u prvom slučaju u smrt od iskrarenja, a u drugom nepopravljivom oštećenju uređaja.

Daj nek neko ubuduće molim vas odmah upozori ako se na film potpisao Ari Aster, odavno mi ga je puna kapa i ne želim opet ugaziti u govno.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 08:06
Da da This Mortal Coil,gde njih zaboravih 
Na vrh
dovedimolopovenavlas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dovedimolopovenavlas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 12:59
Odličan film, nijej vrhunski u smisluslu everesta ili amazonije ili sahare ... ali nije za one previše pametne za njih je možda The Handmaid's Tale ili ne znam ..... ; zabavan , poučan
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2025 u 10:31
Meni je ovo sasvim ok film. Kombinacija E.T. i Jurassic park, samo prilično krvavije. Prilično maštovito. Kraj je malo zbrzan i zbrkan, ali dobro...

Ažurirao IgaBiva - 04.Svibanj/May.2025 u 10:45
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.