| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Das Brot der frühen Jahre aka The Bread of those Early Years (1962) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Das Brot der frühen Jahre aka The Bread of those Early Years (1962)Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2015 u 01:40 |
|
Das Brot der frühen Jahre (1962) Aka The Bread of those Early Years ![]() ![]() Režija: Herbert Vesely Scenarij: Heinrich Böll Žanr: Drama Jezik: Njemački Država: Zapadna Njemačka Trajanje: 84 min Uloge: Christian Doermer ... Walter Fendrich Karen Blanguernon ... Gertrud Vera Tschechowa ... Ulla Wickwebe Eike Siegel ... Frau Brotig Gerry Bretscher ... Wolf Wickwebe Film je snimljen prema istoimenoj noveli Heinricha Bölla. Film opisuje običnu priču običnog građanina koji misli da vodi zadovoljan i ispunjen život. Walter Fendrich je električar koji uglavnom održava strojeve za pranje rublja, odlično zarađuje, ima vlastiti auto (što u to poratno vrijeme nije nešto samo po sebi razumljivo), sprema se oženiti gazdinu kćer Ullu. Sve dok u grad ne stigne Hedwig, kćer očevog prijatelja... Prevod i tekst za temu je uradio: a.žižak ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |