Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dark Angel (1990)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dark Angel (1990)

Dark Angel

Dark Angel (1990)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Mračni anđeo

Godina:

1990

Žanr:

kriminalistički, akcija, znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

91 min

Režija:

Craig R. Baxley

Scenarij:

David Koepp
, Jonathan Tydor

Glavne uloge:

Dolph Lundgren
  >  Det. Jack Caine
Brian Benben
  >  Special Agent Arwood 'Larry' Smith
Jesse Vint
  >  McMurphy, Man in Mercedes
David Ackroyd
  >  Inspector Switzer
Sam Anderson
  >  Warren
Jay Bilas
  >  Good Alien - Azeck
Betsy Brantley
  >  Diane Pallone
Jim Haynie
  >  Captain Malone
Sherman Howard
  >  Victor Manning
Matthias Hues
  >  Bad Alien - Talec
Mark Lowenthal
  >  Bruce the Scientist
Alex Morris
  >  Det. Ray Turner
Kevin Page
  >  White Boy #1
Michael J. Pollard
  >  Boner
Robert Prentiss
  >  White Boy #2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dark Angel (1990)
    Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2024 u 23:24
Nikada nisam nesto gledao Dolfove filmove devedesetih , pa reko ajd da pogledam ovaj s kojim je Dolf koliko sam procitao krenuo da se probija u Holivudu. Koliko sam tresa gledao u zadnje vreme , gledanje ovog filma mi dodje kao zabava i podsetnik na sam pocetak devedesetih.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2024 u 00:31
Ja jesam, ali nakon toliko vremena, memorija obriše puno toga, posebno petparačke "limunade" s trafike koji su znali biti neizmjerno zabavni u usporedbi sa razvikanim visokobudžetnim ljigama. Wink

Red je da se i ja podsjetim kompletne priče (koje priče, haha), hvala što si ga bumpao, možda napišem još štogod o filmu za koji dan, sad se ne bih usudio na osnovu samo par scena koje su mi u glavi - ako je to iz toga, a ne iz nekog drugog Lundgrenova. LOL

Ovo je nekakva molba i za ostale.
Spamnite koju rečenicu o nekim starim dobrim koje bi valjalo ponoviti (za slučaj kad smo zaboravili previše detalja).
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2024 u 16:46
Dakle bump.
I dalje zabavan kakvog ga pamtim.

Klasični primjer akcijskog filma iz toga vremena, nezahtjevna priča, nekakve nove droge, buddy komedija, bespotrebna romantika, estetika ventilacijskih cijevi i rotacijskih svjetala te bezbrojne i besmislene eksplozije jer dobro izgledaju na ekranu.

Nemojte zanemariti kasniji, vrlo sličan, Split Second koji dođe kao nekakva naprednija verzija ovoga.
Pa ako vam se svidio taj, i ovaj će. I obrnuto.

Od mene naravno preporuka, valja odmoriti dušu od novijih holivudskih popovanja. Wink
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2024 u 09:24
Videh ga na tv-u kad sam menjao kanale na sport, i bacih par minuta pogled. 
Akcija klasična, sviđa mi se ideja o dileru `I come in peace`,  šta su sastojci, i jurnjava, pa jeste zabavan,  eto to sam samo zapamtio , ostalo ne, malo me podseti na Filipa Dika  i njegov svet droge.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.