Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dark Angel (1990) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Freak37 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2024 u 23:24 |
Nikada nisam nesto gledao Dolfove filmove devedesetih , pa reko ajd da pogledam ovaj s kojim je Dolf koliko sam procitao krenuo da se probija u Holivudu.
Koliko sam tresa gledao u zadnje vreme , gledanje ovog filma mi dodje kao zabava i podsetnik na sam pocetak devedesetih.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4767 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja jesam, ali nakon toliko vremena, memorija obriše puno toga, posebno petparačke "limunade" s trafike koji su znali biti neizmjerno zabavni u usporedbi sa razvikanim visokobudžetnim ljigama.
![]() Red je da se i ja podsjetim kompletne priče (koje priče, haha), hvala što si ga bumpao, možda napišem još štogod o filmu za koji dan, sad se ne bih usudio na osnovu samo par scena koje su mi u glavi - ako je to iz toga, a ne iz nekog drugog Lundgrenova. ![]() Ovo je nekakva molba i za ostale. Spamnite koju rečenicu o nekim starim dobrim koje bi valjalo ponoviti (za slučaj kad smo zaboravili previše detalja). |
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4767 |
Dakle bump.
I dalje zabavan kakvog ga pamtim. Klasični primjer akcijskog filma iz toga vremena, nezahtjevna priča, nekakve nove droge, buddy komedija, bespotrebna romantika, estetika ventilacijskih cijevi i rotacijskih svjetala te bezbrojne i besmislene eksplozije jer dobro izgledaju na ekranu. Nemojte zanemariti kasniji, vrlo sličan, Split Second koji dođe kao nekakva naprednija verzija ovoga. Pa ako vam se svidio taj, i ovaj će. I obrnuto. Od mene naravno preporuka, valja odmoriti dušu od novijih holivudskih popovanja. ![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9118 |
Videh ga na tv-u kad sam menjao kanale na sport, i bacih par minuta pogled. Akcija klasična, sviđa mi se ideja o dileru `I come in peace`, šta su sastojci, i jurnjava, pa jeste zabavan, eto to sam samo zapamtio , ostalo ne, malo me podseti na Filipa Dika i njegov svet droge.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |