Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Daniel Radcliffe kao Weird Al Yankovic (04.05.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Daniel Radcliffe kao Weird Al Yankovic (04.05.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Daniel Radcliffe kao Weird Al Yankovic (04.05.2022.)
    Objavljeno: 04.Svibanj/May.2022 u 15:36
Priznajem kriv sam ne znam ko je Al Yankovic )
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2022 u 15:53
Nije da je kakva bombastična zvezda ali eto, npr dok sam ja bio klinac, njegov film UHF je bio popularan, meni tada zabavan. Suštinski, meni ne odveć blizak komičar, no nije anonimus svakako. 
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2022 u 16:34
Nije, ali pamtim ga, i po jos jednoj pesmi.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2022 u 21:04
Bit će prđenja, to je Radcliffe već istrenirao.

Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Nije, ali pamtim ga, i po jos jednoj pesmi.
Ja po 2.

Gost među najpoznatijim facama:

Parodija:

Ažurirao JoxerTM - 04.Svibanj/May.2022 u 21:09
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2022 u 21:26
Ili npr. ovo je bilo zanimljivo kad se pojavilo.

Na vrh
MetalikeOperiteKose View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MetalikeOperiteKose Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2022 u 21:56
Mogli su naci boljeg glumca.
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2022 u 10:38
Weird Al je legenda - vjerojatno najbolji parodijaš u svijetu muzike. U Americi postoji jedna polu-šala kako znaš da si uspio onda kad Weird Al napravi parodiju od tvoje pjesme.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2022 u 14:49
Ovo je, zeca mu pečenog, sve samo ne biografija, lud film skroz, zaspah doduše pre vremena, nisam stigao ni do polovine verovatno, no ono što sam video je, pa, bitno drugačije od onoga što sam očekivao. Nadao se pre kakvom filmiću poput onog o Howard Sternu, zaboravih naslov, Parts...nah, ne vredi, ne radi mozak danas (pravimo se sada da je ikada radio kako treba). Kako bilo, ovo je zaEbancija, ne tek kakva romantizovana biografija, već bukvalno ludilo LOLLOL u pozitivnom smislu, dabome. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,512 sekundi.