| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dangshin Geogi Iteojoorraeyo (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dangshin Geogi Iteojoorraeyo (2016)Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2021 u 00:23 |
|
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2021 u 23:50 |
|
Gledajući film, u jednom trenutku sam pomislio da me priča podseća na romane Gijoma Musoa, koji vrlo često u svojim romanima koristi te neke SF motive, poput time travel-a. A onda odem na stranicu filma, i imam šta videti. Zaista se radi o ekranizaciji romana pomenutog pisca. Dirljiva priča o sudbini, ljubavi, savesti, spremnosti za žrtvu, sagledavanju počinjenih grešaka, teškim izborima koje u životu moramo napraviti... Odlična drama koja gledaoca ne ostavlja ravnodušnim. Iako nisam odgledao mnogo korejskih drama do sada, a neke od njih su mi se prilično dopale, bilo bi mi veoma žao da sam ovu propustio. Hvala CEF-u i Kardiu na preporuci, a ovom drugopomenutom i na prevodu. ![]() Preporuka k'o vrata i sa moje strane. ![]() p.s. Apelujem na Džoksera da malo revidira (tvrdoglave) stavove.
![]() Ažurirao bgvracar - 19.Srpanj/Jul.2021 u 16:12 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |