Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dali neko zna ???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dali neko zna ???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
naser_danska2 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj naser_danska2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dali neko zna ???
    Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2005 u 19:44

Cao svima hteo bi samo da pitam dali neko zna koji Torrent za skidanje filmova je najbolji, posto imam vise torr.. ali uvek kad skidam film moram da menjam da bi nasao odgovarajuci torrent.

Hvala Unapred

Naser_danska2

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 20:07
Big Comet
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2005 u 01:39

Originalno postovano od strane J.U.R.A. J.U.R.A. piše:

Big Comet

Koliko sam ja razumio pita lika zanimaju kvalitetni torenti dakle fajlovi za download sa dobrim vezama a ne software za skidanje torenta... Davno prije dok sam ja skidao postojala je suprnova.org a sad stvarno više ne znam....

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2005 u 08:21
Onda nisam razumio pitanje!
Na vrh
Lord S.Z View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lord S.Z Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2005 u 20:35

Treba mi firmware za Amstrad dx 3010 dali netko zna stranicu za download na engleskom ja je ne mogu naći.

Molba br.2 je dali taj player čita titlove i koje

SUVI
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.