Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dalgliesh (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dalgliesh (2021)

Dalgliesh

Dalgliesh (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Istrage Adama Dalgliesha

Godina:

2021

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij

Trajanje:

45 min

Glavne uloge:

Siobhán Cullen
  >  Josephine Fallon
Richard Dillane
  >  Dr. Stephen Courtney-Briggs
Claire Goose
  >  Dr. Emma Lavenham
Anastasia Hille
  >  Marie Strickland
Jenny Howe
  >  Grace
Steven Mackintosh
  >  Brother Wilfred Antsey
Phoebe Nicholls
  >  Agatha Betteron
David Pearse
  >  Miles Kynaston
Avin Shah
  >  Rohan Chopra
Fenella Woolgar
  >  Sister Mavis Gearing
Liz White
  >  Hilary Roberts
Robin Kristoffy
  >  Shirley Burt
Eliot Salt
  >  Madeleine Goodale
Mirren Mack
  >  Maggie Hewson
Jonjo O'Neill
  >  Julius Marsh

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
DJIKENCE View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj DJIKENCE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dalgliesh (2021)
    Objavljeno: 1 hour 51 minuta , u 20:34
Nakon godinu dana od prvog gledanja serije, evo obnavljam gradivo. Na žalost, nema prevoda na naš jezik, ali za poznavaoce engleskog, engleski titl je sasvim dovoljan, no to je i ograničavajući faktor za većinu gledalaca rekla bih. Elem, ako volite krimiće Agate Kristi ili Ubistva u Midsomeru, svideće vam se i ova serija. Ima 3 sezone po 6 epizoda, s tim što dve epizode čine jednu priču, znači ukupno 9 slučajeva inspektora Dalgliša. Serija ima ozbiljniju da ne kažem mračniju notu u odnosu na pomenute i dobro odslikava duh vremena u kome se radnja dešava (mislim na scenografiju, kostime itd.) Glumac Berti Karvel je pun pogodak po meni, izuzetno harizmatičan u ovoj ulozi, svidja mi se i hemija izmedju njega i narednice Miskin; zapleti tj. slučajevi su zanimljivi, ritam je lagan ali drži pažnju; ali meni je najprivlačniji sam karakter inspektora Dalgliša koga je Karvel odlično dočarao. Pa eto preporuke, ako vam se uklapa u raspoloženje ili vajb, što bi rekli ovi mlad(j)i. I VELIKA HVALA ZA ENGLESKI TITL.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.