Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Da li ste za iranski SF triler? (18.04.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Da li ste za iranski SF triler? (18.04.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Da li ste za iranski SF triler? (18.04.2022.)
    Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2022 u 13:48
Eunuh? Pa da to je Iran i barbarski zakoni i običaji, znaš šta, pričekat ću da pogleda netko kome te države a prapovijesnim atrocitetnim kaznama za prekršaj ne idu na živce, pa ako nije njihova propaganda, pogledat ću.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2022 u 15:01
Ne funkcioniše to baš tako, većina iranskih autora su disidenti, proganjani, masa tih filmova se snimala gerilski, često i van granica Irana, neće kakav versko-naopaki da piči po svetskim festivalima ionako LOL 
  Generalno, dok za ovaj konkretni film svakako nemam blagog pojma...preleteh preko članka, video sam samo "serijski ubica" od svega. LOL
Na vrh
00-goran-mirkovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 00-goran-mirkovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2022 u 00:04
po komentarima vidi....ogranićeni umovi ....odluke prije ićega
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2022 u 11:35
Da, stavljanje Irana i sličnih država koje spadaju u mračno doba , a ne u 21. stoljeće, na vlastitu crnu listu znači da sam ograničen.
Još kad čuješ da se ispovraćam kad vidim da je neki film drama/war/history/biograpy, nebitno odakle, znači da sam još više ograničen.
A tek kad dodam da ne želim ni primirisati majnstrimu, pa bokte mazo, ja sam beskrajno ograničen.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2022 u 13:45
Pa nije samo u Iranu takva situacija, ima ih u mnogim zemljama koje sam posetio, samo što kao stranac ne vidiš šta se dešava npr. kad sam bio u Iranu pre deset godina, ili u Nigeriji nam  je autobus  zbog Boko Haram -a pratip vojni dzip sa mitraljezom, na Šri Lanku nisam zbog toga što nisu mogli da nam garantuju bezbednost  zbog aktivnosti Tamilskih tigrova. Pa onda Haredi u Izraelu,U Indoneziji imaju mislim katastrofalan zakon oko braka/razvoda itd. Nikome ne odgovaram iznosim misljenje,

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2025 u 18:35
Bome, ja bio sam nekoliko puta u Grčkoj, ništa odveć naopako da vidim 😂
Ima dana svakako, život i putovanja po dalekom svetu su svakako tek ispred mene, pa to budem javio onda, no sada je tolika nestašica za SF-om meni, da ću sigurno probati ovaj film, pa ne znam kako da stvari znaju biti naopake u Iranu, rekoh već iznad da je to sve ionako drugačije glede tamošnje kinematografije.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2025 u 18:52
Pa da rekoh kao turista ili poslom  ne mozes to da vidis za to kratko vreme, u Brazilu te upozore  imao sam vodica da kazem i oprez gde mozes da ides, jes u Nigeriji kao u filmu dzip i mitraljez i jedan kamion sa vojnicima, rekoh gde sam i posao, u Indiji je hotel cuvala vojska to je bilo poslom a i dolazili su neki iz Majkrosofta, za sada  meni najfascinntnija drzava.

A u Grckoj zanimljivo nikad nisam bio na moru, bio sam vise puta za Novu godinu.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2025 u 19:05
Poslovnih putovanja mi je pa preko glave, stignem da vidim jedva išta kroz prozor vozila 😂 mada i uopšteno, sve ispod makar tri sedmice za te dalje destinacije, bi meni lično bilo malo, ipak želim osetiti nešto konkretnijeg od tog i tog podneblja, kulture, raje, i to je naravno malo, no makar je neki meni potrebni, prihvatljivi minimum, sve kraće mi negde ostavlja vremena tek za kulise, fasadu, koliko god ja imao kao šarma, koliko god komunikativan, lako sklapao prijateljstva (hajde, preciznije drugarstva, ako za života ionako budem imao makar par prijatelja, smatrao bih se ludo srećnim, u dakle životu/okruženju u kojem sam makar ja, ne mislim to za sve na svetu 😂😂), ne vidim kako bih za par dana ili sedmicu stigao i delić onoga što meni konkretno treba, ne doživljavam sebe svakako kao gosta, turistu and shit, taj deo me ne zanima, želim naravno biti konkretniji deo "sveta" u kojem boravim. Bilo bi idealno da živim na svim tim mestima po 3 meseca recimo. E onda mogu osetnije biti svestan šta je sve iza svih tih kulisa. Ako budem imao sreće 😊
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2025 u 19:05
Gde iskopa ovo Killing the eunuch KHAN https://www.imdb.com/title/tt15428880
i gde ovo ima Smile
Sad se setih one ceske satire sa vozom za koje nije bilo prevoda.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2025 u 19:10
Pregledao aktivnost foruma, neko ili pre mašina/bot je imao otvorenu ovu temu pa sam je refleksivno pogledao i nastavio priču 😂 a probaću na avistaz-u prvo, pa ako ne iskopam tu, videću već šta dalje, valjda se negde pojavio do sada 🙂
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.