| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Da li ste videli nešto slično? (24.03.2023.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Da li ste videli nešto slično? (24.03.2023.)Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2023 u 19:40 |
|
Podseća, tek nekim delom, na onaj lavkaftovski horor od pre nekoliko godina (The Void 2016)
|
|
![]() |
|
jojo385
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2023 u 08:28 |
|
Ponekad je dobro pricati sa sobom samo nije dobro
ako predje u naviku......O cemu ti to?
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2023 u 08:42 |
|
Ponekada?
![]() Bome, ja stalno pričam sam sa sobom, kada pogledam kakve su mi alternative, mahom i nemam izbora. (smislenog i dobrog tj). Da se mi bolje ostavimo toga koje navike su kome bolje, već eto recimo kada se iznad mojeg posta klikne na neku od skraćenica | BA | HR | MK | RS | SI | onda se može videti članak na koji se zapravo nadovezujem. Konkretno na onaj deo "Policajka početnica svojevoljno preuzima poslednju smjenu"
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |