Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Da li ste spremni za klovna? (27.07.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Da li ste spremni za klovna? (27.07.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Da li ste spremni za klovna? (27.07.2017.)
    Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2017 u 14:54
''It'' je classic Stephena Kinga. Odgledacu i rimejk naravno, ali i dalje imam misljenje da rimejkovi budu slabiji od originala, mada je to cudno s obzirom na bolje uslove i sl. Video sam vec 2-3 trejlera za ovaj film i ne obecava mi nesto ali... Voleo bih kad mi uradili i rimejkove od Kinga poput Misery, The Stand, Cujo..
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2017 u 15:40
Baš danas video tekst o tome da su producenti razmišljali o Tildi Swinton kao Pennywise-u LOL To bi bilo sjajno, eto već žalim ponešto oko IT LOL a trailer ne smem da gledam, da se ne bih (eventualno) iznervirao, ovako, na neviđeno, makar mogu i da me iznenade nečime, onda kada budem gledao film.
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2017 u 16:13
Mislim da će ovaj biti bolji od originala. MISLIM! iako su me oni klinci iz trejlera već iznervirali i jedva čekam da ih sve.... šta god radi sa njima. Čini mi se da je ovaj rimejk puno ozbiljniji od originala. Iako, svača čast pokojnom Timu.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2017 u 16:17
Original je meni bio dalek, suviše jeftina produkcija (nije sve u raskoši, naravno, no poneka priča itekako zahteva visoki nivo produkcije), televizijski izraz koji bode oči, sve i da ponekome to funkcioniše, osetno je da fali toliko toga u toj verziji. Meni makar. Dok je Kinga ionako često teško filmovati.

Zar nije i u ovom slučaju planirano više filmova, te je ovo samo prvi deo?  (nisam čitao puno o ovome, kažem, da me ne bi oterali/razočarali prerano LOL )

Ažurirao puppet_master - 28.Srpanj/Jul.2017 u 16:19
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2017 u 16:30
Ja sam sinoć na youtube-u naišao na podatak, tj video, (naravno, neprovjeren) da se  već planira nastavak.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2017 u 16:35
Pa sve mislim da svakako i moraju tako nešto odraditi (iako ne volim to deljenje filma na x delova, pa sedi ti i čekaj minimum godinu dana na nastavak priče  Ouch). No ne vidim kako će onoliko obimnu priču iskasapiti na standardno trajanje filma, ne može to da stane ni u tri sata, sa sve skraćivanjem priče. LOL

Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2017 u 16:36
Većina kinaca i površnih kritičara, kojima je vrhunac filma Michael Bay, na sva usta hvale novu verziju.

Ostali pljucaju po novoj verziji.

Hajde da se ne lažemo - zar itko misli da je moguće nadmašiti Tima Curryja kao Pennywisea?
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2017 u 16:41
Ne kontam, pa kada ga pre hvale, nije ni izašao još...Već su bile pretpremijere, posebna prikazivanja i čuda? Kažem, slabo sam pratio išta, da bi me što je moguće više iznenadili. Što više budem kopao unapred, meni ovakvom kakav sam, samo će smetati ta gomila informacija. Bolje mi je da ga doživim bez ikakvih očekivanja, i poznavanja priče oko produkcije, utisaka (ionako tuđih) itd.
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2017 u 19:36
Ma to su sve promocijski hvalospjevi - najčešće ekipa i rodbina, valjda. Ali zašto ga pljucaju - pa - SPOILER ALERT - između ostalog zato što o svim trailerima liči na tipičnu Ž-horor produkciju koju svakodnevno vidimo - poznata scena gdje onaj malac trči za svojim papirnatim brodićem - idioti su pomislili da treba ubaciti glupi geg da se Georgie zaleti glavom u rampu.

Dovoljan pokazatelj gluposti kreatora nove verzije.

U originalu - novi "It" trebao je (i počeo) režirati Cary Fukunaga (!) - ali njegovi planovi se nisu dopali studiju koji je želio jeftini "jump scare" pa su ga zamijenili s Muschiettijem - čovjekom koji iza sebe ima tek osrednji i predvidljivi hororac "Mama"...

Već samo to je dovoljan pokazatelj da ovo ne vodi Kubrickovom, DE Palminom ili Darabontovom iščitavanju Kinga, već jeftinom popcorn smeću za široke mase.

Naravno - pogledat ćemo pa ćemo prosuditi, ali svi elementi protiv ove verzije su tu.

Ažurirao silent_passenger - 28.Srpanj/Jul.2017 u 19:37
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2017 u 19:58
Ni meni se ne dopada "Mama" Ouch Kubrick je ionako jedan, a sve mislim da ni sam De Palma danas ne bi više umeo da napravi De Palmin film LOL dok ko zna u kojoj priči je tek Darabont danas, šta god da je počeo u poslednjih 10ak godina, otišlo je dođavola, ne bi me čudilo i da ne želi više da se bakće hollywoodom. 

Poenta mi je valjda da se ne možemo pozdati ni u veterane-reditelje, razumem tvoju sumnju, ta ja je prvi nosim, no toliko me toga može (verovatno i hoće LOLLOL) razočarati, da se trudim održati flatline, zbilja im ne dam više da me iritiraju ičime. Danas kada završim neki novi film, čestitam sam sebi jer većinu batalim na pola. LOL Jedina šansa da uopšte priđem novom "It", koji previše volim kao roman, je upravo to da me više ništa ne dotiče. U spurotnom ću besan ući u to iskustvo, ili unapred razočaran, ili još i daleko gore sa kakvim velikim očekivanjima...meh, ništa mi od toga ne treba. LOL Sve je cirkus ionako. Wink

Ažurirao puppet_master - 28.Srpanj/Jul.2017 u 19:58
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.