| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Crveni karton |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Dr IggY
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Smederevo Status: Offline Points: 487 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Crveni kartonObjavljeno: 26.Prosinac/Dec.2013 u 00:58 |
|
I evo mene opet,kukam....kada ćete da mi skinete onaj crveni karton? Bode mi oči...
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72061 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2013 u 10:02 |
|
08.02.2013. - brisanje potpisa i prisvojen titl
26.03.2013. - brisanje potpisa i prisvojen titl 12.06.2013. - skinut žuti karton 14.07.2013. - ponovljeno brisanje potpisa Već smo ti jednom skinuli karton pa smo požalili. Ovaj put ćeš nas morati dobro uvjeriti da si zaslužio brisanje. I onda nam neki prigovaraju da smo netolerantni. ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Dr IggY
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Smederevo Status: Offline Points: 487 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2013 u 13:09 |
|
Ne znam kako mi je palo na pamet da stikliram da sam autor prevoda kada sam znao da nisam...Imam dosta adaptacija prevoda na druge autorske,tih dva ,tri me bas zbunjuje,kako se to desilo ni sam ne znam... Ne verujem da sam hteo da ih prisvojim za sebe,svako ima svoj kod i obelezije prevodjenja. Mozda su samo bili bez potpisa kada ih je BS player skinuo automatski,a nisu postojali kod vas. Nije ni bitno...Moja greska ipak.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |