| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Crónica de una fuga Aka Chronicle of an Escape (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Crónica de una fuga Aka Chronicle of an Escape (2006)Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2015 u 23:09 |
|
Crónica de una fuga Aka Chronicle of an Escape (2006) ![]() Režija: Adrián Caetano Scenarij: Adrián Caetano, Žanr: Krimi, Triler Jezik: Španski Država: Argentina Trajanje: 103 min Rodrigo De la Serna ... Claudio Tamburrini Pablo Echarri ... Huguito Nazareno Casero ... Guillermo Fernández Lautaro Delgado ... El Gallego Matías Marmorato ... El Vasco Martín Urruty ... El Tano César Albarracín ... Guardia Tucumano 2 Buenos Aires 1977. godine. Odred koji radi za argentinsku vojsku kidnapira Claudia Tamburrinija, golmana nogometnog tima iz argentinske B lige i odvodi ga u tajni zatvor poznat kao Sene Mansion, smješten u staroj aristokratskoj kući u Moronu, pregrađu Buenos Airesa. U toj ludnici u kojoj nekoliko mladića živi zajedno čekajući da se odluči o njihovoj sudbini, Claudio upoznaje Guillerma. Prevod je najavio: kvrle |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2015 u 23:35 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |