Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Creed III (2023) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2023 u 15:30 |
Odgledah trailer, pročitah sinopsis i stekoh uverenje da će kritika to da sahrani, a da će možda biti zanimljivo hardcore fanovima sa visokim pragom tolerancije. Iznenadio bih se ako se film izdigne iznad ranga mediokriteta u već dobrano izmuzenoj franšizi. Bilo kako bilo, meni je dosta i preskačem.
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 43941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Već mu je blagonaklonjena, kritika tj. Zaboravih čiji od tih "major" medija članak sam čitao ovih dana. Ipak je to samostalni film, tj bez StaloneTa, Jordanova režija, šta bi silno pa novo mogao uopšte ponuditi u (uslovno rečeno) pedesetom filmu istog filmskog univerzuma, njemu je dovoljno da ne bude upadljivo lošiji od prethodnih par filmića, da ima fine koreografije borbe, navijanja za našega junaka, ako dopre tj do naših hladnih srca, i mašala, već mu je puna kapa da bi bili manje-više zadovoljni. Opet u zavisnosti od očekivanja već. Meni će faliti Rocky pa će mi faliti, dvojke se već ne sećam, vražiji fan service, kakav Dragov sin zaboga miloga, tako da će mi ovaj, na neviđeno, verovatno biti bliži, ako se, rekoh, pomirim sa time da Rockyja tu nema
![]() |
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() aka balavurdija Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 549 |
Mislim da će film o unuku Apola Krida biti hit za jedno desetak do petnaestak godina. Tek nam slede iznenađenja.
![]() |
|
![]() |
|
Brutal78 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 13.Prosinac/Dec.2016 Status: Offline Points: 2 |
Prvi, drugi i nepravedno podcjenjeni peti dio su prava bit i suština Rocky filmova ovo svee ostalo mlacenje prazne slame i uzimanje para na osnovu više nego izlizane franšize...
|
|
![]() |
|
homemultimediabox ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 10.Sijecanj/Jan.2019 Status: Offline Points: 1 |
Dobar film. Jaka 7.
|
|
![]() |
|
vasobeci ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 17.Sijecanj/Jan.2020 Status: Offline Points: 6 |
Roki u originalu sasvim ok film i ko god ga nije gledao treba to da uradi.
Sve posle toga za mene bezveze... a naročito ovo sada sa Kridom, 1,2,3...Šta će posle biti? Pera 1,2,3...Žika 1,2,3...Milisav...
Razumem da treba izmusti sto vise love, ali ovo je neozbiljno totalno...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |