| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Crash-The Mystery of Flight 1501 (1990) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Crash-The Mystery of Flight 1501 (1990)Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2014 u 14:54 |
|
Crash-The Mystery of Flight 1501 (1990) ![]() IMDb Režija: Philip Saville Scenarij: E. Arthur Kean Žanr: Drama, Misterij Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 120 min Cheryl Ladd ... Diane Halstead Jeffrey DeMunn ... Scott Cody Frederick Coffin ... Wes Goddard Peter Jurasik ... Bob Stanton Jim Metzler ... Spense Zolman Jeff McCarthy ... Chet Harmon Moira Walley-Beckett ... Pamela Hayes Doug Sheehan ... Greg Halstead Ray Blunk ... Switzer Paula Preston ... Dixie Gregory Feith ... Co-Pilot Pasco Diane i Greg Halstead su sretno oženjen par, no ona nema sreće sa trudnoćom i pomalo se udaljuje od svog muža. Greg, profesionalni pilot, na svom poslednjem letu saznaje za prijetnju bombom, koja je namjenjena političaru koji je već napustio avion zbog zakašnjenja. Greg se odluči na hitno slijetanje u Daytonu u državi Ohio, ali uslijed teških vremenskih uslova, avion se sruši. Uskoro se pojave vladine agencije CIA, FBI, i NTSB na mjestu nesreće i nakon istrage ustanove da bomba nije bila u avionu. Postoje različite vrste nagađanja o uzroku nesreće, a neki misle da je Greg odbio slijediti naredbe. Kada se sazna da je Greg bio na lijekovima postane osumnjičen, ali ubrzo podlijegne ozljedama dobivenim u nesreći i umre. Diane odbija prihvatiti da je njen muž kriv za pad aviona i čini sve da se otkrije prava istina, ali je niko ne sluša. Prevod je najavila: faithlessmary |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |