Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čovjek zvan narednik
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Čovjek zvan narednik

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kukafx View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kukafx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Čovjek zvan narednik
    Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2007 u 11:30
Čovjek zvan narednik,to je film iz '80-tih,neznam kako je izvorni naziv filma tj. na engleskom jeziku,to je,koliko se sječam,komedija,radnja filma je 2.svj.rat,negdje u pustinji.Ako netko zna neka mi pomogne,unapred hvala.
Na vrh
steinsfild View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj steinsfild Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2007 u 15:14
jeste, inace je prevodjen kod nas i kao Top Secret 2!
evo linka ako neko zna gde moze da se nadje i ja bih bio zahvalan
http://www.imdb.com/title/tt0100100/
Na vrh
kukafx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kukafx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2007 u 12:18
Tražio sam po netu,i nemogu ga naći,dali netko zna za link tj. odakle bih ga mogao skinuti?

Na vrh
ubicaratara View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ubicaratara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2013 u 11:23
ima li neko prevod za ovaj film

Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2013 u 12:03
Film je prejak. Parodija na WWll.Imam ga na CD-u, pa ako želite, mogu ga postaviti na youtube. Snimak je sa VHSa. Preveden.

Inače, naziv filma je "Čovjek zvani Narednik".

Ažurirao MrDaky78 - 14.Ožujak/Mar.2013 u 12:04
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.