| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cornouaille Aka House in Brittany (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cornouaille Aka House in Brittany (2012)Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2014 u 15:49 |
|
Cornouaille (2012) * House in Brittany * ![]() IMDb Režija: Anne Le Ny Scenarij: Anne Le Ny, Luc Béraud Žanr: Drama Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 96 min Vanessa Paradis ... Odile Samuel Le Bihan ... Loic Jonathan Zaccai ... Fabrice Laurent Stocker ... Maître Mevel Martin Jobert ... Erwan Catherine Vinatier ... Cathy Aurore Clément ... La mere d'Odile Thibault Vinçon ... Thomas Thomas Blanchard ... Antoine Damien Dorsaz ... Le pere d'Odile Jaia Caltagirone ... Katel Catherine Morlot ... Bernadette Odile je prijatna i razumna 35-ogodišnjakinja koja vodi uspješno poduzeće, po vlastitom izboru neudana i povremeno se sastaje sa nekadašnjim ljubavnikom Fabriceom. Kada sazna da je od jedne tetke naslijedila imanje, odluči ga odmah prodati. Prvi put od kada je odrasla, vrati se u tajanstvenu, maglovitu, primorsku pokrajinu koja je podsjeća na tragičnu smrt oca. Prisjećajući se duhova iz prošlosti i upoznavanjem novih ljudi, Odile doživi neočekivanu spoznaju koja joj zauvijek promjeni život. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |