Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Coolector - katalog filmova i serija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Coolector - katalog filmova i serija

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Coolector - katalog filmova i serija
    Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 21:15

sjajan program, koji vadi podatke sa imdb-a. preporučujem da ga skinete 
http://www.coollector.com/downloads.html

baza podataka mu nije potpuna, kao na imdb-u, ali autor svakodnevno radi na njemu, na ovoj zadnjoj verziji koju sam ja skinuo bilo je oko 60 000 naslova. svo korisnici mogu prijavljivati ono što fali na ovom linku 

isti autor trenutno pravi zasebnu bazu podataka za dokumentarce, a planira i napraviti za još svašta ponešto: xxx filmove, spotove, koncerte, igrice,...

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 21:29
Ima jedan još bolji od ovog zove se XBMC
Stavlja sve automatski covere trailere ma sve živo i puno je ljepš.
Čak radi i rename subtitla ako je krivo napisan ma šta da kažem predobar je.
U postavkama se samo upiše stranica  s kojeg želiš da ti se uzimaju podaci za filmove najbolja je imdb
za serije se stavi tvdb i za muziku mtv poslje on sam prkuplja podatke.

http://mirrors.xbmc.org/releases/win32/xbmc-r35068-Dharma_beta4.exe

kad kliknete na link aitomatski če vam se pokrenuti program za skidanje.

Jedan mali pogled na xbmt

Ažurirao Salvador - 20.Studeni/Nov.2010 u 22:00
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 21:50
testirat ću i njega kada budem mogao, ali ovaj mi je super, jer je tako dizajniran da mogu istraživati filmove po omiljnim žanrovima, filmografijama glumaca itd

ovaj tvoj je izgleda freevare, pa se mogu stavljati linkovi na forum
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 22:04
evo još jedne slike

Na vrh
PLAVI TON View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PLAVI TON Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2011 u 01:37
Pozdrav...postoji li jos neki program slican navedenim...sa detaljnim opisom filma...uz fotografije...ipodelu po zanrovima...itd...
PLAVI TON
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2011 u 16:37

Za sve zanrove kao i velike kolekcije filmova.Detaljan opis filmova,slicice i ostalo. Uverite se i sami.Pozdrav
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2011 u 16:54
to su sve web stranice. evo i jedna koja je druga po popularnosti iza imdb-a

www.rottentomatoes.com/ 

inače zadovoljan sam sa coollectorom, koliko je autor posvećen ovom projektu, dovoljno govori podatak da je prodao stan da sve to financira.
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2011 u 17:42
Pa bas se i sam pitao dali sam pogresio ili ne. Ok u pravu si. 
Na vrh
PLAVI TON View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PLAVI TON Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2011 u 17:48
Uz pozdrav...i zahvalnost za sajtove sa katalozima...
PLAVI TON
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 16:16
Imam problema sa tim katalozima,mislim da sam već pisao negdije o "EMDB" katalogu,nemogu naći di to je pa evo da ovdije napišem!
Do sada sam imao sve filmove u katalogu "EMDB",ali svakih par mjeseci mi se nešto desi sa tim katalogom i zablokira i neda mi da upisujem filmove više u njega,dva ili tri puta sam ponovo upisivao sve filmove koje imam u njega(a imam ih puno tako da mi se neda više jedan po jedan upisivat) tako da sam izbricao taj katalog i neda mi se zamarat više sa njim!
Sada bi htjeo da mi preporućite koji je dosta jednostavan a da je ok!
Neznam,evo idem sada sa ovim pokušat "Movie.Collector.7.1"!
Neznam evo,bilo kakvi prijedlozi o katalozima su dobro došli!Wink
Ako postoji već tema(a mislim da da),može linkić od teme ovdije!?
Hvala!!
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 19:28
Ma neznam poludit ću tražeći nekakav normalan program...
Skino sam i ovaj gore u prvom postu od "LEMONZOO"-
Collector,čini mi se ok,ali,idem ga pokrenut i izbaci mi ovo:
Neznam šta se događa!?Confused
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2011 u 12:08
tek sad vidjeh ovo, jesi li skinuo sa original sajta? ako jesi ne bi trebalo biti virusa
Na vrh
carloss View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj carloss Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2011 u 01:08
Coolector nije los program, ali ako zelite da imate samo katalog sopstvenih filmova koje posedujete, onda probajte all my movies, ili movienizer, ili Movie Label 2011 (nisu besplatni)
Isto skidaju podatke o filmu sa imdb-a
Na vrh
SlepoCrevo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlepoCrevo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2011 u 01:36
Jbt de ode tehnologija. Ja sam pravio katalog u ekselu i sve rucno k'o pacer ukucavao... imao preko 3000 a sad imam svega 300 filmova... pogledam, pa obrisem.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.