Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - convertxtodvd
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

convertxtodvd

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aldrno View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aldrno Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: convertxtodvd
    Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 00:52

ClapDuze vreme koristim Convertxtodvd program i odlicno mi se pokazao. tako je bilo sve do onog trenutka kada sam morao da formatiram hard. od tada mi javlja "at least one file cant't be coverted". da li sam mozda zaboravio nesto jos da instaliram?

Pomagajte !!!!

Edit: nema potrebe za takvim fontom!!

Ažurirao Bebinjo - 10.Sijecanj/Jan.2008 u 01:26
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 01:22
Jesi! Crack!
Na vrh
aldrno View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aldrno Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 01:29
Crack-ovo sam !!! Nego da nema veze to sto nisam instalirao servis pack 2 ??
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 01:58
Nema veze. Hm.... Znači, to ti je ta ista verzija koju si i ranije koristio?
Ajde čisto proveri tamo u Help->about, da li piše Registered Version.
Na vrh
aldrno View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aldrno Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 08:23
Pise registered version !!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 10:48
Hm, probaj ubaci neki PRAVI .avi fajl. Da li radi?
Probaj preimenuj taj fajl koji ne radi. Napiši recimo prvi ili tako nešto...

Ako ni ovo ne pomogne, skoro sam siguran ta ti je taj fajl NEavi (čudni mpeg ili mkv ili...) i CxD ti pravi problem jer ne podržava tu vrstu fajla... Skini najnoviju verziju ConvertXtoDVD (mislim da je 2.2.3) i probaj onda...
Na vrh
Cohonya View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cohonya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 11:30
Instaliraj Vso.
Ako hoces daj msn i saljem !
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 11:52
Kolega, pa o tom programu i pričamo VSO ConvertXtoDVD....
Na vrh
Cohonya View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cohonya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 14:09
    Ne kuzim sta ne valja. Nikad nisam imao takav problem.
Stavljam win svakih mj. dana da budu friski, doduse sp2, ali radio mi je i na sp1.

Ima jedna fora kad ga instaliras ne smijes ga pokrenuti niti ugasiti instalaciju prije krack-a. Jedino ako je to to..
Probaj..
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 14:48
Da, i ja sam mislio da je to, ali kaže čovek da mu piše Registered version.... Zato sam i posumnjao na neke "egzotične" fajlove.....
Na vrh
aldrno View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aldrno Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 15:42
LJUDI, UZEO SAM ISTU VERZIJU IZ KOMPA SPOSLA I INSTALIRAO. SADA SVE LEPO RADI.
NE ZNAM U CEMU JE FORA, ALI HVALA VAM U SVAKOM SLUCAJU !!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2008 u 16:34
Oće to tako....Jednostavno neki bug, koji se reinstalacijom ispravi. Drago mi je što je sve OK.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.