| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
CONVERTXTODVD V 3 PROBLEM |
Odgovori
|
| Korisnik | |
jotaro99
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 25.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: CONVERTXTODVD V 3 PROBLEMObjavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 14:31 |
|
KONKRETNO,konvertirao sam vec dosta filmova sa njim i svi su bili super.uglavnom sam radio s blu-ray ripovima.sad mi se dogodilo da sam radio na i am legend alternate ending i dobio sam super sliku ali uopce nema audio..jel zna netko u cemu je problem..
gledao sam i vidio da ima DTS 6 ch audio a svi ostali koje sam radio su bili AC3 6 ch audio..neznam jel to ima neke veze..hvala na pomoci Ažurirao jotaro99 - 25.Ožujak/Mar.2008 u 14:31 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 18:39 |
|
nesto ti fali. probaj kad pustis dvd u bsplayer-u vidi u opciju filters AC3 dali prikazuje 6ch zvuk kako idu L, C, R, SL, SR i LFE..... ako mrdaju a nemas zvuk, mozda ti fali kodek, evo po koji put preporucujem Klite Mega codec Pack 3.7.5 ili neki noviji..... probaj obrisi sve i instaliraj najnovije kodeke. drugo neznam, kod mene cepa super convertx!!!!!!!
|
|
![]() |
|
jotaro99
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 19:06 |
|
ma radi mi u bs playeru super ali ne radi u kucnom dvdu..nema zvuka.imas li kakvih iskustva sa time
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 20:08 |
|
e to stvarno neznam, ja sam mislio da ti ne radi na PC! mozda zvuci glupo ovo pitanje dali pise na dvd-u neka oznaka DTS? mozda ti dvd ne podrzava DTS. ali ipak kazem mozda gresim... neznam stvarno sto bi bio problem...
|
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 20:25 |
|
neznam koje codece imas,koristis... ali imao sam slican problem ali sa jednim drugim programom.ako imas ffdshow vrijedi ti probati.evo zasto.odes u ffdshow i otvoris ffdshow audio decoder configuration
prondji pod tockom jedan i onda stisni podtockom 2 edit kad to napravis provijeri dali ti je convertxtodvd u popisu ako nije gore imas add pronadji program i trebalo bi ti raditi to ti je isto kad kupujes dvd plajer dodjes kuci i nezeli citai xvid a pise da sve zivo prima tj. cita problem je recimo u XviD (QPEL).zasto zato jer ta opcija prilikom codiranja radi bolju snimku.neznam zasto se opterecujete sa time da dvdrip ili bilo kakvo compresiranje mora biti savrseno. pozzzzzzzzzzzzz |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 20:53 |
|
|
![]() |
|
Hmelj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 25.Kolovoz/Aug.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 31 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 21:02 |
|
Bok,koristim convertxtodvd verziju 3.0.0.1.Problem mi je taj kad odem na text subtitles rendering settings/Margin/Vertical margin da ne mogu pomaknut titlove jos nize.Naime po defaultu su titlovi iznad one crne podloge u filmu a ja zelim da mi se titlovi prikazuju bas na toj crnoj podlogi (pod crnom podlogom mislim na ono podrucje koje je na dnu ekrana i na vrhu ekrana).Narihtam vertical margin na 0 i opet su mi titlovi iznad crnog dijela.Jel se moze to nekako rijesit?
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 21:36 |
|
ne verujem da moze to, bolje si gledaj Divx! i mene to nervira. ovako gledas si normalno divx povecas font koliko oces, i uvek ti je na crnu podlogu, komotno gledas celu sliku filma. a u convertx-u kako i da mestis uvek je preko slike, samo sto je iznad crnog dela.... jer i kad konvertiras film i titl u DVD Video formatu, pustis na Dvd kucni i nekad je previse sitan prevod i plus je preko slike pa se skoro nista i ne vidi a to strasno nervira. mozda neko drugi zna resenje.
|
|
![]() |
|
jotaro99
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 22:06 |
|
puno hvala svima.probati cu to napraviti.
|
|
![]() |
|
Hmelj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 25.Kolovoz/Aug.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 31 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2008 u 00:12 |
|
@icemaher
Moguce je to napravit.Radio sam prije sa convertxtodvd ali sa nekom starijom verzijom.Izgubio sam je jer mi se hard sam izbrisao i sad se vise ne sjecam koja je to verzija bila. Font sam si rihtao izmedju 30 i 35 (ne sjecam se tocno).Uglavnom na tim brojkama slova su normalne velicine i bila su mi slova na crnoj podlogi. Budem trazio po starim verzijama i ako nadjem tu cu postat |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |