Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - CONVERTXTODVD V 3 PROBLEM
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

CONVERTXTODVD V 3 PROBLEM

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jotaro99 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jotaro99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: CONVERTXTODVD V 3 PROBLEM
    Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 14:31
KONKRETNO,konvertirao sam vec dosta filmova sa njim i svi su bili super.uglavnom sam radio s blu-ray ripovima.sad mi se dogodilo da sam radio na i am legend alternate ending i dobio sam super sliku ali uopce nema audio..jel zna netko u cemu je problem..
gledao sam i vidio da ima DTS 6 ch audio a svi ostali koje sam radio su bili AC3 6 ch audio..neznam jel to ima neke veze..hvala na pomoci

Ažurirao jotaro99 - 25.Ožujak/Mar.2008 u 14:31
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 18:39
nesto ti fali. probaj kad pustis dvd u bsplayer-u vidi u opciju filters AC3 dali prikazuje 6ch zvuk kako idu L, C, R, SL, SR i LFE..... ako mrdaju a nemas zvuk, mozda ti fali kodek, evo po koji put preporucujem Klite Mega codec Pack 3.7.5 ili neki noviji..... probaj obrisi sve i instaliraj najnovije kodeke. drugo neznam, kod mene cepa super convertx!!!!!!!
Na vrh
jotaro99 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jotaro99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 19:06
ma radi mi u bs playeru super ali ne radi u kucnom dvdu..nema zvuka.imas li kakvih iskustva sa time
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 20:08
e to stvarno neznam, ja sam mislio da ti ne radi na  PC!  mozda zvuci glupo ovo pitanje dali pise na dvd-u neka oznaka DTS? mozda  ti dvd  ne podrzava DTS. ali ipak kazem mozda  gresim... neznam stvarno sto bi bio problem...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 20:25
neznam koje codece imas,koristis... ali imao sam slican problem ali sa jednim drugim programom.ako imas ffdshow vrijedi ti probati.evo zasto.odes u ffdshow i otvoris ffdshow audio decoder configuration

prondji pod tockom jedan i onda stisni podtockom 2 edit

kad to napravis provijeri dali ti je convertxtodvd u popisu

ako nije gore imas add pronadji program i trebalo bi ti raditi

to ti je isto kad kupujes dvd plajer dodjes kuci i nezeli citai xvid a pise da sve zivo prima tj. cita problem je recimo u XviD (QPEL).zasto zato jer ta opcija prilikom codiranja radi bolju snimku.neznam zasto se opterecujete sa time da dvdrip ili bilo kakvo compresiranje mora biti savrseno.
pozzzzzzzzzzzzz
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 20:53
Originalno postovano od strane zagihr2000 zagihr2000 piše:

neznam zasto se opterecujete sa time da dvdrip ili bilo kakvo compresiranje mora biti savrseno.
pozzzzzzzzzzzzz
ako sam te dobro razumeo hoces da kazes zasto mora bas biti idealno sve, Dvdrip sa ac3 5.1 zvukom ili? meni to je najbolje da skinem, em pogledas odlicnu sliku i opicis 5.1 zvucke da osetis efekte filma i uzivas. ja uvek kad izadje prvi dvdrip nekog novog filma kojeg ocekujem, cekam jos neko vreme da izadje neki dobar rip uz 5.1 zvuk i onda skinem(WAF, RoCKBlueLady, FLAITE,DIAMOND.....). kolega jotaro99 to sto radi, je sigurno zato sto hoce da izvuce iz Bluray ili HDDVDrip-a staklo slikicu i odlican zvuk koji bi gledao na kucnom DVD-u.
Na vrh
Hmelj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hmelj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 21:02
Bok,koristim convertxtodvd verziju 3.0.0.1.Problem mi je taj kad odem na text subtitles rendering settings/Margin/Vertical margin da ne mogu pomaknut titlove jos nize.Naime po defaultu su titlovi iznad one crne podloge u filmu a ja zelim da mi se titlovi prikazuju bas na toj crnoj podlogi (pod  crnom podlogom mislim na ono podrucje koje je na dnu ekrana i na vrhu ekrana).Narihtam vertical margin na 0 i opet su mi titlovi iznad crnog dijela.Jel se moze to nekako rijesit?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 21:36
ne verujem da moze to, bolje si gledaj Divx! i mene to nervira. ovako gledas si normalno divx povecas font koliko oces, i uvek ti je na crnu podlogu, komotno gledas celu sliku filma. a u convertx-u kako i da mestis uvek je preko slike, samo sto je iznad crnog dela.... jer i kad konvertiras film i titl u DVD Video formatu, pustis na Dvd kucni i nekad je previse sitan prevod i plus je preko slike pa se skoro nista i ne vidi a to strasno nervira.  mozda neko drugi zna resenje.
Na vrh
jotaro99 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jotaro99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2008 u 22:06
puno hvala svima.probati cu to napraviti.
Na vrh
Hmelj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hmelj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2008 u 00:12
@icemaher

Moguce je to napravit.Radio sam prije sa convertxtodvd ali sa nekom starijom verzijom.Izgubio sam je jer mi se hard sam izbrisao i sad se vise ne sjecam koja je to verzija bila. Font sam si rihtao izmedju 30 i 35 (ne sjecam se tocno).Uglavnom na tim brojkama slova su normalne velicine i bila su mi slova na crnoj podlogi. Budem trazio po starim verzijama i ako nadjem tu cu postat
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,305 sekundi.