| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Controra Aka House of Shadows (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Controra Aka House of Shadows (2013)Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2016 u 01:00 |
![]() Režija: Rossella De Venuto Scenarij: Rossella De Venuto, prema vlastitoj priči Žanr: Triler Jezik: Engleski, Njemački, Talijanski Država: Italija, Irska Trajanje: 85 min Fiona Glascott ... Megan Federico Castelluccio ... Nicola Kelly Campbell ... Journalist Ray Lovelock ... Von Galen Salvatore Lazzaro ... Monsignor Domenico Bianca Nappi ... Pia Irska slikarica Megan i njen muž odlaze u Italiju zbog nasljedstva koje je Leo dobio od strica Domenica, katoličkog svještenika. Domenico je poznat po čudima, a Leu je ostavio obiteljsku kuću koju Domenico namjerava prodati Nicoli, gradskom svješteniku. Međutim, Leo i Megan su očarani gradom i odluče ostati, no kada Megan ostane sama u kući, počne doživljavati niz neobičnih situacija. Uzalud pokušavajući saznati ponešto o Leovoj tajanstvenoj prošlosti, Megan ulazi u zastrašujuću borbu na život i smrt sa snažnim silama koje na svaki način žele zadržati istinu skrivenom. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |