Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Control.2004.DVDRip.XViD.iNT-JoLLyRoGeR
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Control.2004.DVDRip.XViD.iNT-JoLLyRoGeR

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Control.2004.DVDRip.XViD.iNT-JoLLyRoGeR
    Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2006 u 22:38
Da li neko ima titl za ovu verziju filma, ja sam skinuo sve odavde koje sam nasao ali nisam uspeo da upasujem nijedan.

Hvala!
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
cizmas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 11:40
Probaj OVAJ koji sam postavio - ne znam za koju je verziju, ali meni radi ok.
Cizmas
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 12:23
Hvala ti Cizmas ali nije ni taj isti je kao ovi na sajtu.
Da li mozda mogu da ti posaljem informaciju o filmu koliko ima frejmova i to pa da onda ti to nekako uspes da upasujes?
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
cizmas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 12:44
Ako imas na engleskom ili na nekom drugom jeziku a koji ti odgovara, pa da pokusam
Ili da (ako mozes) nastelujes pocetak (PRVI RED) prevoda kojeg sam postavio i da mi das TACNO na kojem fremu pocinje tekst zadnjeg reda prevoda kojeg sam postavio - gledajuci tvoju verziju filma...
Ili - nasteluj (ili napisi) na kojim fremovima pocinju) PRVI i ZADNJI red
Napisi mi koliko traje tvoja verzija i na koji je fmps
Posalji mi to na e-mail

Ažurirao cizmas - 08.Prosinac/Dec.2006 u 12:49
Cizmas
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2006 u 08:19
Šaljem ti 3 title možda neko proradi,ako jih nisi dobio javi se na privatnu poruku.

gajcezar
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.