Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Control - The Story of Ian Curtis- titl riješen
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Control - The Story of Ian Curtis- titl riješen

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pamzor View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pamzor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Control - The Story of Ian Curtis- titl riješen
    Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2007 u 22:35
 KOnačno sam dovršio taj zafrkani posao oko prijevoda Control(2007)
 zbog manchesterskog naglaska. Sad pošto meni upload nikako ne ide za one malobrojne kojima prijevod treba neka se jave na PM  daju neku adresu i ja ću im poslati. Rar se sastoji od titlova za 2 CD-a i titla spojenog kad film spojite Virtual Dub-om.Ili ako hoće neka ga ovdje admin preuzme pa uploda.

Enjoy in Joy
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2007 u 00:56
prvo hvala za prevod, ja cekam da izadje dvd rip pa da pogleda
A drugo posalji meni na mail
vpijana@yahoo.com
pa cu ja okaciti na sajt

Na vrh
pamzor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pamzor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2007 u 01:01
Evo OK posla san ti. Ako tebi ide upload ,onda ok, da se ljudi ne maltretiraju s time dali sam online ili ne. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.