Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Constantine (2014) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Gor@n88 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 18.Svibanj/May.2014 u 18:14 |
![]() |
|
Summ0n3r ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 02.Travanj/Apr.2012 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni se dosta dopao trailer. Konstantin je cool junak, može ovo da bude jako dobra serija. Baš jedva čekam da vidim kako će izgledati.
Moguće je da ću se čak latiti i prevodilačkog posla za ovu seriju. :)
|
|
![]() |
|
bojanadj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
I ja volim film Konstantin.Videćemo da li će nam se i ovo svideti.
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
jazzygo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 03.Kolovoz/Aug.2014 Lokacija: Slovenija Status: Offline Points: 1 |
Trailer je enkraten, upam, da bo tudi sama serija tako dobra. Komaj čakam!
|
|
![]() |
|
NEOBOY36 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 30.Svibanj/May.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1 |
izgleda dobrooooo :)
|
|
![]() |
|
iromafia111 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 69146 |
Constantinu samo 13 epizodaKao i većina novih serija i Constantine je u početku dobio 13 epizoda, uz nadu da će s vremenom odobriti još 9 epizoda kako bi imali punu sezonu. No čini se kako se to ipak neće dogoditi jer je NBC odlučio kako ovu sezonu namjerava završiti nakon 13. epizode. Međutim, za razliku od drugih serija za koje završetak sezone nakon 13 epizoda načelno znači i otkazivanje serije u potpunosti, sa Constantinom to nije slučaj jer njegova sudbina još uvijek nije odlučena. Glavna je razlika ta što je Constantine sa prikazivanjem krenuo nekoliko tjedana nakon ostalih serija te je NBC morao odluku o nastavku napraviti nakon samo par prikazanih epizoda. Iako za sada serija nije uspjela dostići gledanost kakvu ima Grimm koji se također prikazuje na NBC-ju čini se da ipak od Constantina ne žele odustati. NBC ima planove za promociju serije i na kanalu SyFy, a scenarist serije Daniel Cerone je nakon objavljene vijesti na Twitteru objavio da je sudbina serije u rukama gledatelja te da se i dalje nadaju drugoj sezoni. Constantine je jedna od tri serije DC tematike koja se ove jeseni našla na malim ekranima. Uz nju tu su i Gotham na Foxu te Flash na CW-u, a obje serije su dobile punu sezonu. Constantine se u narednih osam epizoda, koliko je ostalo do kraja prve sezone, osim sa demonima mora boriti i sa gledanošću i nadati se kako će brojke ipak biti na njihovoj strani. mojtv.hr |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 69146 |
Sinoć sam odgledao 17 minuta prve epizode prije nego sam odustao. Ne čudi me što (još uvijek) neće biti druge sezone.
|
|
|
![]() |
|
bojanadj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
A kakvo ti je mišljenje o filmu Konstantin? Seriju još nisam gledala, ali ne želim odustati zbog samo jednog lošeg komentara, pa makar i tvog. Tačnije, pogotovo tvog, jer je i kinematografija još samo jedna od stvari u kojima se baš i ne razumemo
![]() |
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ne sjećam se da sam gledao film, ali ako ova serija ima bolju ocjenu od filma... Uh!
![]() Sve se zapravo svodi na ono što tko voli. Po meni, ovo je već viđeno u The Dresden Files. Ta serija mi je fino legla pa opet nije doživjela drugu sezonu. |
|
|
![]() |
|
ghostwheel ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Za mene je Constantine gilti pležr. Razumem da se ne dopada ljudima, pre svega jer serija u vremenu kad televizija prevazilazi film po pretenzijama, izgleda razvodnjeno i nezačinjeno, staromodno. Efekti će biti arhaični već za par godina što samo može da odmogne, a raskošna strip mitologija po kojoj se Hellblazer prepoznaje, nije ni zagrebana. Bilo bi fer pomenuti da je Matt Ryan odličan izbor za naslovnog junaka.
No, opet ja sam našao način da uživam.
|
|
Come on, you apes. You want to live forever?
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 87 |
Odlicna serija. Matt Ryan dobro odglumeo
|
|
![]() |
|
southbanat ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 30.Ožujak/Mar.2024 Status: Offline Points: 2 |
neznam zasto ovako dobre serije ne nastavljaju a neke gluposti idu godinama
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 87 |
Pa uglavnom tako bude ( Na nasu zalost, gledalaca. Nesto sto i nije kvalitetno ima ko zna koliko sezona a nesto sto se nama svidi ili sezonu ili u vrh glave dve i to nam bude to
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |