Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Constantine (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Constantine (2014)

Constantine

Constantine (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički, fantazija, triler, horor

Trajanje:

43 min

Autor:

Daniel Cerone
, David S. Goyer

Glavne uloge:

Matt Ryan
  >  John Constantine
Harold Perrineau
  >  Manny
Angélica Celaya
  >  Zed Martin
Charles Halford
  >  Chas Chandler
Mann Alfonso
  >  Michael
Michael James Shaw
  >  Papa Midnite
Claire van der Boom
  >  Anne Marie Flynn
Jose Pablo Cantillo
  >  Hugo Lopez
Emmett J Scanlan
  >  Jim Corrigan
David A. Gregory
  >  Eddie
Jeremy Davies
  >  Ritchie Simpson
Lex Lang
  >  Mike Mason
Jonjo O'Neill
  >  Gary Lester
Jonjo O'Neill
  >  Gary Lester
Skyler Day
  >  Miranda

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Constantine (2014)
    Objavljeno: 18.Svibanj/May.2014 u 18:14

Opis:
Serija prati Džona Konstantina, čoveka koji se bori sa svojom verom dok ga proganja njegova grešna prošlost. Ali, iznenada se nađe u ulozi spasioca čovečanstva, boreći se protiv sakrivenog zla na Zemlji.

Žanr: SF

Na vrh
Summ0n3r View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Summ0n3r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2014 u 10:05
Meni se dosta dopao trailer. Konstantin je cool junak, može ovo da bude jako dobra serija. Baš jedva čekam da vidim kako će izgledati.

Moguće je da ću se čak latiti i prevodilačkog posla za ovu seriju. :)
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2014 u 21:47
I ja volim film Konstantin.Videćemo da li će nam se i ovo svideti.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
jazzygo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jazzygo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2014 u 09:14
Trailer je enkraten, upam, da bo tudi sama serija tako dobra. Komaj čakam!
Na vrh
NEOBOY36 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEOBOY36 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2014 u 22:54
izgleda dobrooooo :)

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2014 u 19:31

Constantinu samo 13 epizoda

Kao i većina novih serija i Constantine je u početku dobio 13 epizoda, uz nadu da će s vremenom odobriti još 9 epizoda kako bi imali punu sezonu. No čini se kako se to ipak neće dogoditi jer je NBC odlučio kako ovu sezonu namjerava završiti nakon 13. epizode.

Međutim, za razliku od drugih serija za koje završetak sezone nakon 13 epizoda načelno znači i otkazivanje serije u potpunosti, sa Constantinom to nije slučaj jer njegova sudbina još uvijek nije odlučena. Glavna je razlika ta što je Constantine sa prikazivanjem krenuo nekoliko tjedana nakon ostalih serija te je NBC morao odluku o nastavku napraviti nakon samo par prikazanih epizoda.

Iako za sada serija nije uspjela dostići gledanost kakvu ima Grimm koji se također prikazuje na NBC-ju čini se da ipak od Constantina ne žele odustati. NBC ima planove za promociju serije i na kanalu SyFy, a scenarist serije Daniel Cerone je nakon objavljene vijesti na Twitteru objavio da je sudbina serije u rukama gledatelja te da se i dalje nadaju drugoj sezoni.

Constantine je jedna od tri serije DC tematike koja se ove jeseni našla na malim ekranima. Uz nju tu su i Gotham na Foxu te Flash na CW-u, a obje serije su dobile punu sezonu. Constantine se u narednih osam epizoda, koliko je ostalo do kraja prve sezone, osim sa demonima mora boriti i sa gledanošću i nadati se kako će  brojke ipak biti na njihovoj strani.

mojtv.hr

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2015 u 10:44
Sinoć sam odgledao 17 minuta prve epizode prije nego sam odustao. Ne čudi me što (još uvijek) neće biti druge sezone.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2015 u 10:48
A kakvo ti je mišljenje o filmu Konstantin? Seriju još nisam gledala, ali ne želim odustati zbog samo jednog lošeg komentara, pa makar i tvog. Tačnije, pogotovo tvog, jer je i kinematografija još samo jedna od stvari u kojima se baš i ne razumemo LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2015 u 11:08
Ne sjećam se da sam gledao film, ali ako ova serija ima bolju ocjenu od filma... Uh! bup

Sve se zapravo svodi na ono što tko voli. Po meni, ovo je već viđeno u The Dresden Files. Ta serija mi je fino legla pa opet nije doživjela drugu sezonu.
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2015 u 15:51
Za mene je Constantine gilti pležr. Razumem da se ne dopada ljudima, pre svega jer serija u vremenu kad televizija prevazilazi film po pretenzijama, izgleda razvodnjeno i nezačinjeno, staromodno. Efekti će biti arhaični već za par godina što samo može da odmogne, a raskošna strip mitologija po kojoj se Hellblazer prepoznaje, nije ni zagrebana. Bilo bi fer pomenuti da je Matt Ryan odličan izbor za naslovnog junaka.
No, opet ja sam našao način da uživam.
Come on, you apes. You want to live forever?
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2015 u 19:40
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2023 u 19:57
Odlicna serija. Matt Ryan dobro odglumeo
Na vrh
southbanat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj southbanat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2025 u 15:22
neznam zasto ovako dobre serije ne nastavljaju a neke gluposti idu godinama
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2025 u 16:07
Pa uglavnom tako bude ( Na nasu zalost, gledalaca. Nesto sto i nije kvalitetno ima ko zna koliko sezona a nesto sto se nama svidi ili sezonu ili u vrh glave dve i to nam bude to
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.