Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Confidential Assignment 2: International (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Confidential Assignment 2: International (2022)

Gongjo 2: Inteonaesyeonal

Gongjo 2: Inteonaesyeonal (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

komedija, akcija

Trajanje:

129 min

Režija:

Seok-hoon Lee

Glavne uloge:

Park Hoon
  >  Park Sang Wi
Yoo Hai Jin
  >  Kang Jin Tae
John D. Michaels
  >  FBI Director
Lee Je Yeon
  >  Jong Goo
Dong-won Seo
  >  Lee Hyeong Sa
Hyun Bin
  >  Im Chul Ryung
Daniel Henney
  >  Jack
Im Yoon-ah
  >  Park Min Young
Jin Seon-kyu
  >  Jang Myeong Jun
Min-Ha Park
  >  Kang Yeon Ah

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
mikeboss View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikeboss Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Confidential Assignment 2: International (2022)
    Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2022 u 20:11
Nastavak,au bog te mazo,idemo,paklenka u najavi
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2022 u 21:13
Spavaš?
Pričamo o njemu već mjesec dana i čekamo normalne eng. titlove ko ozebli sunce.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2022 u 22:08
Sto jes, jes, ceka se nesto sto nije Google translate ili slicno, zna se vec ko ce da prevedeWink ja ipak cekam taj prevod.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2022 u 18:14

Hvala te teroristo
Ponovo sam vaskrsaoSmile
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2022 u 18:21
Da li postoji prvi deo posto je ovo nastavak .Vidim da postoji i serija, pa mi nije jasno da li je ona uj stvari prvi deo a ovaj film nastavak serije?
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2022 u 19:14
Kakva serija zaboga (miloga i nemiloga).

Prvi film je Confidential Assignment (2017).
Na vrh
Kardiovask. Terorist View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kardiovask. Terorist Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2022 u 19:18
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Kakva serija zaboga (miloga i nemiloga).

Prvi film je Confidential Assignment (2017).

Očito su na IMDb nešto zajebali ili se malo zaigrali jer za prvi film doista piše da je serija?! To prije definitivno nije bilo tako. Uglavnom, ne postoji serija, samo dva filma.

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2022 u 21:15
Zabrljao sam. Gledao sam prvi deo davno. Zabavan je film.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2022 u 23:43
Tko je god je gledao prvi film, voljet će i ovaj.
Ali ne toliko.

Pa bogamu, čemu ovo holivudiziranje.
Je li baš morao biti kristal met u priči i jesu li baš morale ići majklbejovke eksplozije?

Da nije onih nekoliko ekstra obrata i specifično korejskog humora mislio bih da je film holivudski mediokritet.
Srećom, nije.

Bez drogetine i napalma bio bi jedan od top filmova ovog desetljeća.
Ali i dalje je naravno bolji od amer'čke ponude, stoga:
Ljubitelji akcije navalite!
Još bolje ako ste u društvu.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 11:11
Odgledao sam ukupno 173 korejska filma (vodim evidenciju na Letterboxd-u), a od ovog, nisam pogledao nijedan deo?!? Confused Prošao sam kroz gotovo sve što vredi u korejskoj kinematografiji + neke filmove koji su drugi ešalon po značaju, i kad podvučem crtu, provalim da je ostala gomila njihovih poznatih ostvarenja koja nikad nisu došla na red. Nikad sve stići, uvek nešto visi nedovršeno. Unhappy

Među neodgledanima su: Confidential Assignment (1 i 2), Secret Reunion, Nameless Gangster, Pieta, The Neighbors, Hwayi A Monster Boy, Ode To My Father, The Accidental Detective, Operation Chromite, 1987-When The Day Comes, Along With The Gods (1 i 2), Midnight Runners, The Merciless, The Outlaws, The Swindlers, The King, Musa - The Warrior, Blood And Ties, Commitment, Hide And Seek, Inside Man...

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 11:32
Hwyi komotno možeš preskočiti, style over substance koji će te naživcirati.
Musa i dalje ima preloše verzije, a s obzirom da se radi o povijesnom spektaklu sa neviđenim majstorijama s kopljem, njega ostavi za bolja vremena.

The Neighbors, Ode to my father, Chromite i Inside Man sam ja preskočio, ne sjećam se zašto, vjerojatno su kakve bezvezne drametine gdje se iz sinopsisa vidi da nisu za me.
The King mi stoji među nepogledanima, nije još došao na red.

Ove druge koje si nabrojio, ako se dobro sjećam i ako nisam promašio koji je koji - svi su bomboni samo takvi.
Kreni lagano jedan po jedan.
Previše si vremena izgubio na njihove ratne gluposti.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 11:33
Ima dana, odgledaćeš se sve to. 
Nisam to hteo, već da pohvalim to nabrajanje naslova na engleskom, ako mi je nešto išlo na nerve na forumu, to je ona transkripcija eto npr korejskog, i kada vidim npr Dongayugelom or some shit, ja nemam pojma šta je po sredi, moram da klikćem, otvaram stranice, jurim naslov na engleskom. Masu filmova sam gledao, imam za buljuk toga svojih prastarih osvrta, no ako moram da kopam da bih video o čemu je uopšte reč, nah.   Jesam lenj, naravno, ali nije do toga, ta do svih tih filmova i dolazim putem ripova na kojima lepo piše naslov na engleskom. Ako je do naslova originala, onda bi valjda trebalo da stoji baš korejsko pismo (ko će tek po tome išta da nađe) te transkripcije su mi sulude. Cokuloglam.postovanje

Ažurirao puppet_master - 30.Studeni/Nov.2022 u 12:48
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 11:37
I ja bih bio sretan da se koristi međunarodni (world wide) naslov svakog fillma.
Ali sajt je namješten da preferira izvorno ime filma u naslovima tema, latinično transkribiran.
Tako je kako je, zasad.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 11:54
Zanimljivo za Letterboxd. Pa dobro zanrovski su razliciti.

Pa Along with the Gods: The Two Worlds- meni top fantazija, oba su mi podjednako dobra i jedni od omiljenijih.

Pieta- odlican. Nije jedini Kim Ki-Duk-a, ali mi je najbolji.

Nameless Gangster- meni licno dobar

The King- Deoking- isto mi se svideo.

The Swindlers i svi tog tipa su mi ok.

Confidental assignment tad sam gledao neke druge pa mozda u senci ali zavisi od raspolozenja, posto mi akcije ne prijaju u sustini  uvek, ali fino ostvarenje, utisak od tada, gledacu i drugi deo.

The Outlaws prvi deo ok, malo sam promenio misljenje od trenutka kada sam postavljao komentar. nastavak mi se nije svideo uopste.

Commitment mi se nesto nije svideo.

Slicno i za Merciless.

Operation Chromite pa vise zbog licnosti generala i tih dogadjaja koji su sledili  nego kao filmsko ostvarenje, dakle vise kao istorisjko..., tj. ratni vezan za generala i datu operaciju.

1987... u istorijskom sklopu desavanja od ... pa ima nekoliko dobrih ostvarenja to si sigurno gledao i spada mozda u te pogledane.

Inside Men ( samo duzina trajanja), ipak tri sata traje, i naravno tema kome odgovara. Ni meni nekad ne odgovaraju te teme, a nekad mi bas prijaju.

Blood and ties sam zapoceo ali nisam zavrsio, cini mi se i da  nisam ni  Secret Reunion (zaspao sam), isto kao i za Hunt.

Ostale nisam gledao.

Musa, zanimljivo da nisi gledao.

Mada meni se mnoge komedije sto je KT preveo svidjaju, znam da si rekao da ih bas i ne volis.

Eto jedino sam preskocio od pomenutih,Ode to My Father zbog teme iako gledam ratne i drame, mislim da je bilo do prevoda za The Neighbours tih godina, koliko se secam da je pisalo da je psiholoski triler, mozda i nije, ali triler sigurno jeste , ali eto neko ce me vec uputiti, i Hwaji: A Monster Boy sam ostavio da pogledam.

Ažurirao AlexDeLarge - 30.Studeni/Nov.2022 u 13:07
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 12:08
The Accidental Detective , nisam gledao sad bacih pogled, deluje mi zanimljivo.

Ažurirao AlexDeLarge - 30.Studeni/Nov.2022 u 12:24
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 12:37
E da to jeste puppet za trazenje, ali ako uzmes The King, The Neighbours, The Outlaws tj. uobicajene nazive, onda moras da dodas jos nesto ili da juris i gledas poster, ili slicno, ali slazem se kad vidim Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom ne znam o cemu se radi, Ajeossi,Gokseong,Agasshi, Gonjak i tako neke pamtim lakse,   tako bar meni dodje u sustini na isto, mislim nekad smeta, nekad je dobro, zta znam, .. Da,Hangul, vrh bi bio u snalazenju :)

Ažurirao AlexDeLarge - 30.Studeni/Nov.2022 u 13:20
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 12:43
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Musa zanimljivo da nisi gledao, mada meni se mnoge komedije sto je KT preveo svidjaju, znam da si rekao da ih bas i ne volis.

Nisam znao da je komedija (možda ima elemente komedije). Za isti sam mislio da je istorijski ratni spektakl. Na Imdb-u je tagovan kao action, drama, history.

I trailer ukazuje na pomenute žanrove:

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 12:46
Ma kad sam pisao, izbacilo mi neku gresku, desi se cesto da nesto zabaguje, do mene je , evo sad sam ispravio.

Ažurirao AlexDeLarge - 30.Studeni/Nov.2022 u 12:53
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 12:46
Odličan, ep, ma nije mislio Alex na Musu da je komeNdija, već ti kaže da KT ima gomilu opakih komedija u svojem prevedenom repertoaru. Makar ja to tako shvatih. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 12:48
Upravo tako puppet, i za ovo drugo bar se meni svidjaju, retko koja od ogromnog broja da je losa, e sad da li mi u nekom trenutku neka vise lezi ili ne, to je opet do mene.

Ažurirao AlexDeLarge - 30.Studeni/Nov.2022 u 17:08
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.