| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Colette (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Nutella92
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Slatkica i divnoća Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2014 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 365 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Colette (2013)Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2014 u 17:19 |
|
Colette (2013) ![]() Žanr: Drama, Istorijski, Romansa Trajanje: 126 minuta Zemlja: Češka Republika, Slovačka Jezik: Engleski, Češki Režija: Milan Cieslar Scenario: Geraldine Blecker, Mialn Cieslar Uloge: Jiri Madl, Clemence Thioly, Jiri Bartoska... Trejler: Radnja filma: Arnost Lustig je bio jedan od najuglednijih svetskih književnih autora današnjice. Naš film Colette temelji se na autorovom osobnom iskustvu u nacističkom koncentracijskom logoru i vlastitim sećanjima o nekoliko pokušaja bega iz pakla Auschwitza. Priča je o snazi ljubavi pod ekstremnim životnim okolnostima. To je priča o mladim ljubavnicima i njihova snažna odlučnost da pobegnu iz bezizlazne životne situacije i njihovoj hrabrosti kada se nađu lice u lice sa smrću. Prevod je najavio kolega intoxic
![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2014 u 13:42 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |