Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
À coeur ouvert Aka An Open Heart (2012) |
Odgovori |
Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2014 u 21:04 |
À coeur ouvert (2012) * An Open Heart * IMDb Režija: Marion Laine Scenarij: Marion Laine, prema romanu Mathiasa Énarda Žanr: Drama Jezik: Francuski, Španski Država: Francuska, Argentina Trajanje: 87 min Juliette Binoche ... Mila Édgar Ramírez ... Javier Hippolyte Girardot ... Marc Amandine Dewasmes ... Christelle Aurélia Petit ... Sylvie Bernard Verley ... Masson Elsa Tauveron ... L'infirmière Chef Romain Rondeau ... David Florence Huige ... La thérapeute Poznati kirurzi Mila i Javier strastveno vole svoj posao i ludo su zaljubljeni. Nakon što Mila neočekivano ostane trudna, Javier se počne opijati te ga na kraju suspendiraju sa posla. Kada se njihova veza nađe u ozbiljnoj krizi, Javier će učiniti sve kako bi povratio Milu. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |