| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Când Se Lasa Seara Peste Bucuresti Sau Metabolism Aka When Evening Falls On Bucharest Or Metabolism (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Când Se Lasa Seara Peste Bucuresti Sau Metabolism Aka When Evening Falls On Bucharest Or Metabolism (2013)Objavljeno: 15.Svibanj/May.2014 u 09:40 |
|
Când Se Lasa Seara Peste Bucuresti Sau Metabolism (2013) * When Evening Falls on Bucharest or Metabolism * ![]() IMDb Režija: Corneliu Porumboiu Scenarij: Corneliu Porumboiu Žanr: Drama Jezik: Rumunjski Država: Rumunjska, Francuska Trajanje: 89 min Diana Avramut ... Alina Gabi Cretan ... Machioza Bogdan Dumitrache ... Paul Claudiu Dumitru ... Marius Catalin Fartaes ... Dinu Lucian Iftime ... Receptionerul Alex Jitea ... Doctorul Alexandru Papadopol ... Laur Mihaela Sirbu ... Magda Lorena-Andrada Zabrautanu ... Irina Tijekom snimanja filma, režiser Paul upusti se u ljubavnu vezu sa glumicom Alinom, koja glumi sporednu ulogu u filmu. Idući dan bi Alina trebala završiti sa snimanjem, ali se Paul odluči promjeniti scenarij kako bi snimio scenu seksa sa njom. Ali jutro promjeni sve, Paul se suči sa svojim strahovima i promjeni plan i obavjesti producenticu da ga boli želudac. Uskoro se između filma i života počne brisati granica, dovodeći tako snimanje do neočekivanog obrata. Prevod je uradio: kvrle TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |