Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Close (2022) |
Odgovori |
Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 211 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2022 u 23:26 |
Prevod je uradio mita53 ✨
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58019 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Vrlo dobar, zapravo po svojim slojevima i posebno po naboju emocija, odličan film.
Ovi klinci...više puta su mi tokom filma izbijali vazduh iz pluća, što se zbilja ne dešava tako često, toliko su dobri, prirodni u nimalo lakim zadacima, nisu tu tek da bi trpeli radnju, bili slatki gleateljima. Film koji počinje prelepim dečačkim prijateljstvom, onim najlepšim radostima detinjstva, koje se potom sudara sa nakaradnostima društva, te pretače u strah, stid, okretanje leđa, tamu, kajanje...ima tu slojeva i tema, sve suptilno i vešto ispričane, često tišinama, pogledima, suzama, i stvarno iznad svega sjajnom glumom, ne mogu dovoljno naglasiti to koliko su ovi klinci dobri. Ne bih previše otkrivao, mene je film posebno razbio time što nisam imao blage veze o čemu je uopšte. Eto, nije Kan za bacanje ni ignorisanje, Close je pokupio ove godine grand pri žirija.
|
|
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 19.Sijecanj/Jan.2020 Status: Offline Points: 71 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Vrlo vrlo dobar film, sa vrlo osjetljivom temom; potresan, ali opet i simpatičan. Stvarno fino režiran i napisan, scenografija odlična.
Gluma 2 mlada debitanta je vrhunska, sve pohvale.
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 8741 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni se svideo film, svi elementi su na svom mestu, nemam nekih zamerki, dobro je Dhont ovo odradio, dobra gluma to ce verovatno svi pohvaliti, i jos neke stvari, e sad ne znam kakve ce emocije drugima izazvati, meni su ipak bile malo pomesane. Mislim da vredi pogledati,
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |