Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - cirilica->latinica
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

cirilica->latinica

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: cirilica->latinica
    Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2006 u 12:10
moze li mi netko prebacit cirilicni titl na latinicu? radi se o titlu za film Fun in Acapulco (1963). cirilicni se titl moze skinut sa podnapisa ili ga saljem na mail.

thx!

-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2006 u 12:58
Sreco, okacila sam ti latinicni prevod, nije mi jasno otkud samo cirilicni na sajtu, kad ovaj latinicni postoji vec godinu i po - dve.
Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2006 u 17:10
meni nije jasno zasto su neki na temi cirilaca/latinica tvrdili da nije problem konvertirat titl u oba smjera. kada sam iste zatrazio za pomoc nisu se udostojili niti odgovorit:(

Thx DoDo!

-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2006 u 17:31
Probaj ovde naci neki konvertor, mozda ti zatreba. Imas tamo link ka programima

http://www.cirilica.org/lat/veze.fontprog.html

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 03:30

Da ih yebem, link je mrtav, a yukonv nema blage veze ili ja ne mogu da se snadjem u ove sitne sate.

Moze li neko da konvertuje onaj sveze okaceni titl All the kings man iz cirilice u latinicu?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 22:59
Može!!!
Sređeno....tj, prebačeno u latinicu...
http://www.divx-titlovi.com/ALL_THE_KINGS_MEN-26721.aspx
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2007 u 00:29

Tako, dabome.  Nek ima cirilica, ALI da ima i latinica.

Cime si konvertovao? Imas Office 2003 pa preko makroa ili kako? 

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.