| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ci sha xiao shuo jia (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Ci sha xiao shuo jia (2021)Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2021 u 01:31 |
|
Fantasy.
Jeste pročitali? Evo još jednom. Fantasy. E sad možemo dalje. Liku koji je sto% kod nas trenirao kamena s ramena, oteta je kćer i nakon 6 godina potrage konačno je pronašao otmičara. Na žalost, ne uspijeva ju pronaći, ali se zato uvali u nevolju. Dobije nemoralnu ponudu, ako ubije nekoga, dobit će kćer natrag. Reći ćete, pa dobro, a... Što je tu fantasy? E, cilj ubojstva je pisac koji opisuje drugi svijet, ali čiji se tekst u prenesenom značenju ostvaruje u realnosti. Znači nema tu po ko zna koji put nekakav paralelni svijet o kojem će pjevati Limahl, u koji će se ulaziti kroz ogledalo ili ormar, ili u kojem će otkazani međišns biti kinky, itd. isto sranje drugo pakovanje. Nitko ne može doći tamo, ali sudbine od tamo se prenose i ovamo, a sudbine određuje pisac. Ili ih možda ipak samo dokumentira? Otkrijte sami. Toliko maštovito, a vizualno napucano, da mi je netko rekao da će kinezi koji imaju drakonsku cenzuru biti prvaci fantasyja, rekao bih da me netko laže. Pa nema ni nekoliko mjeseci da me oduševio Yin Yang Master, a neki dan Nezha Reborn. Ovo baš nije normalno kako dobre fantasyje u zadnje vrijeme znaju napraviti, svaka im čast. Nego, dajte nek mi netko kaže... Osim u FMA, a tamo i nije baš sam oklop u pitanju, je li se pojavio još negdje govoreći, smijući, plačući oklop? Ja bogami ne pamtim. Da ponovim još jednom: Fantasy. Ljubitelji realno ovoga i realno onoga, po stvarnom događaju, po živoj istini... Ne prilaziti ovome filmu. Da se ne dogodi pljuvanje kao u slučaju Kola. Nije za vas i molim tražite dalje. Vi koji niste svoju maštu ubili, ovaj film nikako nemojte propustiti.Ažurirao JoxerTM - 15.Travanj/Apr.2021 u 01:48 |
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 241 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2021 u 02:27 |
|
Prijevod je najavio Tetragramatonski kle ⚡
|
|
![]() |
|
inge666
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 08.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 39 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 12:57 |
|
Hahahaha najluđi opis filma ikada.
|
|
|
Preferiram azijske filmove
(Kina, Koreja, Japan, Thailand) Prevedem što mi se svidi i uploadam eto da imam k'o svoju malu arhivu tu na netu, možda poželim opet ponekad pogledat. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77237 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 13:13 |
|
Jox nam održava forum živim 👍
Nego...inge, Hwang Jang Lee? Avatar tj. Ti bi, a da ja to znam, definitivno bila prva milica sa našeg prostora da je uopšte čula za njega, kamoli da izabere dotičnog za svoj avatar. Ako je to on tj. Voleo sam i prerano preminulog Alexander Fu Shenga, no Hwang je pored harizme imao ludu tehniku (tekvondo, pre svega). Sjajan izbor za nekoga ko voli taj deo dalekog istoka...tip je beše Korejanac, rođen u Japanu, proslavljen u HK filmu 🤭 ide ti uz potpis 🙂 |
|
![]() |
|
inge666
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 08.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 39 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 14:23 |
|
puppet_master
![]() Da, jeste Hwang Jang Lee, to je slika iz filma Invincible Armour, obožavam ga (mislim da sam pogledala skoro sve njegove filmove), obožavam old school kung fu filmove i HJL mi je jedan od naj naj naj negativaca u kung fu filmovima ikada, zajedno sa velikim Wang Lung Weiem iz Shaw Brothers-a. Da i meni je Fu Sheng bio odličan glumac, šteta, umro je mlad. Inače sam velika ljubiteljica azijskog filma, ne mora biti kung fu, volim i trilere, horore, komedije, sci fi da ne spominjem. Oh i da, trenutno prevodim i "A writer's odyssey".
Ažurirao inge666 - 17.Travanj/Apr.2021 u 15:13 |
|
|
Preferiram azijske filmove
(Kina, Koreja, Japan, Thailand) Prevedem što mi se svidi i uploadam eto da imam k'o svoju malu arhivu tu na netu, možda poželim opet ponekad pogledat. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77237 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 14:33 |
|
Možeš da se udaš 😄 što kažu stari.
Volim videti da se gledaju kako ovi friški, tako i oni stariji HK, uopšte azijski filmovi. Koreja je tek na samom kraju devedesetih uzela zalet a pogledaj sada tu kinematografiju...dragulji. Japan je pa oduvek bio filmska velesila. Kako bilo, drago mi je što sam te sreo. Hvala na trudu oko prevoda 👍 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 19:09 |
|
Samo da kažem, pokušavam ljude zainteresirati za dobre naslove koje je šteta ne pogledati. Svojevremeno sam se zaprepastio koliko dobrih filmova nema niti jedan jedini komentar na forumu. Na primjer biser starog Hong Konga Prodigal Son (hvala Inge!), koji je osim slapstick humora i neviđenih akrobacija dodao i brutalno mračne scene što je bilo neuobičajeno u dotadašnjim njihovim kung fu filmovima. Ni slova. Dobro, nisam ni ja ništa dodao, ali tada nisam ni pisao nešto puno tu po forumu, pogledao bih film, proslijedio ekipi ako valja i zbogom. Tako da dok budem imao volje i vremena, ili dok mi ne zabrane, nastavljam. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 20:39 |
|
Verujem to nije na moju adresu 😄 no hajde da kažem svakako, ja sam se, Jox, "penzionisao" od pisanja o filmovima, iz milion razloga. O azijskim sam prestao pisati tamo negde 2010, čast izuzecima.
Zapravo, Bubba ho tep me je pitao tamo 2009. da izbombardujem ovaj forum Korejom, pisah tada na matičnom i o chambara filmovima, te savremenom HK...gledao da izbacim dva osvrta dnevno, nekada i više, no, znaš, život...a i ima vas, šta ću, pa još i sa fona, pisati po sećanju, moje je jezivo 😄 komp mi je krepao pa ne mogu ni te svoje tekstove iskopati više, neka friških utisaka, ionako sada dođem na svega sedmicu, dve godišnje. Tek volim da vidim šta vi gledate, volite, jurite. 🙂Fali svuda postova, takvo je vreme došlo, Mrtvo more, biće bolje, sve je ciklično ionako. Ti se ne daj isprovocirati, furaj svoju priču, bez tebe i još svega nekolicine ne bi se ni pisalo više o filmovima. 😔 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 22:13 |
|
Bubba ho tep te pitao da komentiraš sve i sva, a zaboravio je da bi netko trebao ubaciti koju crticu za istoimeni trash masterpis. Gdje će mu duša? ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2021 u 22:25 |
|
Da otvaram teme/pišem recenzije tj, komentarišem tu i tamo i sada. 😄 Ne znam zašto nije pisao u toj temi o svom imenjaku 😄
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |