Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chung Hing sam lam AKA Chungking Express (1994)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Chung Hing sam lam AKA Chungking Express (1994)

Chung Hing sam lam

Chung Hing sam lam (1994)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1994

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, komedija, ljubavni

Trajanje:

102 min

Režija:

Wong Kar-Wai

Scenarij:

Wong Kar-Wai

Glavne uloge:

Thom Baker
  >  Drug Dealer
Rico Chu
  >  Man
Valerie Chow
  >  Air Hostess
Piggy Chan
  >  Manager of 'Midnight Express'
Takeshi Kaneshiro
  >  He Zhiwu, Cop 223
Lee-Na Kwan
  >  Richard (as Guan Lina)
Tony Leung Chiu-wai
  >  Cop 663
Brigitte Lin
  >  Woman in blonde wig
Songshen Zuo
  >  Man
Lynne Langdon
  >  Complaining Customer
Faye Wong
  >  Faye
Liang Zhen
  >  The 2nd May
Zhiming Huang
  >  Man
Vickie Eng
  >  Barmaid

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Chung Hing sam lam AKA Chungking Express (1994)
    Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 17:50
Chung Hing sam lam
(Chungking Express)

Žanr: komedija, drama, misterija
Režija i scenario: Kar Wai Wong
Uloge: Tony Leung Chiu Wai, Brigitte Lin, Faye Wong,
Takeshi Kaneshiro, Valerie Chow
Trajanje: 98 minuta

Film obuhvata dve različite priče, koje slede jedan za drugom, a obe govore o romansama dva policajca. Osim kratkog momenta,
kada se jedna priča završava a druga počinje, ove dve priče nisu međusobno povezane. Kroz izvanredan spektar boja kaleidoskopskog efekta,
sniman “kamerom iz ruke”, “Chungking Express” predstavlja hipnotišući portret Hongkonga devedesetih godina.
Pored specifičnog vizuelnog izraza, rediteljev eksperiment s muzikom, koja se u ovom filmu gotovo takmiči sa dijalogom,
pokazao se vrlo uspešnim. Tematska pesma u filmu je "California Dreaming" u izvođenju Mamas and Papas. Pesma se provlači kroz film,
naglo počinjući i završavajući, čime određuje ritam koji organizuje narativnu strukturu filma.
Hongkonški reditelj jedan je od svetski najznačajnijih predstavnika autorskog filma. Čuven je po vizuelno jedinstvenim i visokostilizovanim ostvarenjima.
U časopisu Britanskog filmskog instituta Kar Wai Wong se našao na listi deset najvažnijih reditelja savremenog doba.
(Izvor: www.cinemacity.org)

IMDB
TITL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 18:00
Hvala za ovu temu. Neki poseban razlog ili...?
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 18:13
Kar Wai Wong mi je jedan od omiljenih reditelja (za danas sam zacrtala da odradim teme za nekoliko njegovih filmova), a i slaba sam na Takeshija i Tonyja, priznajem LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 18:21
^dajsve
I tako mi dobismo zamenu za moderatora Icemahera.
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 18:36
LOLLOLLOL 
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2021 u 23:22
Najkraće...Volim.
(Skoro koliko i "In the mood for love")

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.