Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chingoo (2001)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Chingoo (2001)

Chingoo

Chingoo (2001)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2001

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija

Trajanje:

113 min

Režija:

Kwak Kyung-taek

Scenarij:

Kwak Kyung-taek

Glavne uloge:

Jang Dong-gun
  >  Lee Han Dong-su
Yu Oh-seong
  >  Lee Jeong-suk (as Ohsung Yoo)
Un-taek Jeong
  >  Jeong-ho
Tae-hwa Seo
  >  Sang-taek
Ji-Woong Yang
  >  Waiter
Kim Bo-kyung
  >  Jin-sook
Joong-kyung Yang
  >  English teacher
Kim Hyun-sook
  >  Member of 7 Princess
Lee Se-na
  >  Member of Rainbow
Kwon Nam-hee
  >  Sang-taek's Mother

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Chingoo (2001)
    Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2021 u 01:27
Meni se ovo ne sviđa.

Razvučena drama o odrastanju u gangsterskom okruženju s pokojim šaketanjem i pokojom smrću i žešće pogrešnim životnim izborima od strane što glavnih što sporednih likova.

Nije da nema dobrih scena, "maženje" tabana i šamari u školi se nisu sakrili od publike.
Ali kao cjelina i splet više životnih priča kroz nekakvo prijateljstvo, jedva sam izdržao do kraja.

Samo za ljubitelje razvukuša.

Ažurirao JoxerTM - 27.Lipanj/Jun.2021 u 02:11
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2022 u 10:02
Meni pa vrlo dobra korejska krimi drama o prijateljstvu koje se proteže kroz gotovo 30 godina.

Nije preveden sinopsis, pa hajde...
Priča o četiri prijatelja poćinje sredinom sedamdesetih, dok su kao nerazdvojni klinci provodili bezbrižne dane na kupalištu i gradskim ulicama, daleko od svih kasnijih problema.
Joon-suk je sin gangstera, i sam preke naravi, sklon upadanju u nevolje, večito u kakvim tučama, Dong-su je sin pogrebnika, hrabar i prkosan, Sang-taek je uzoran student koji čini balans ovoj dvojici, pokušavajući da im umiri naravi...i konačno Joong-ho, uvek nasmejan i pozitivan, brbljiv, pun kojekakvih blesavih ideja...svoje prijateljstvo nastavljaju na fakultetu, no već tada do izražaja dolaze njihove snažne ličnosti, i svako prema svojoj prirodi kreće svojim putem.

Posto su odrasli i razdvojili se...Sang-taek i Joong-ho traže svoja dva prijatelja divlje naravi, ispada da je Joon-suk u gadnim problemima sa drogom, dok je Dong-su u zatvoru...vreme prolazi i tokom osamdesetih Joon-suk se rešava svog poroka i nasledjuje kriminalnu organizaciju svoga oca dok Dong-su postaje lider suparničkog klana...Sang-taek i Joong-ho i dalje vode uredne živote i nemoćni su da učine išta kako bi zaustavili krvavi sukob svojih prijatelja...da li je ulica jača od prijateljstva i ima li uzmaka pred moći koja se mora održati ?

Film mi se dopao, u prijateljstvu ovih likova ima mnogo poetike, lojalnosti, odličnih dijaloga, velikih dilema, konačno evo filma ovog tipa sa daleko većom koncentracijom na dramu i sa što manje vremena izgubljenog na prikazivanje detalja oko kriminalnih karijera kojih je ionako previše u svakom drugom krimiću,sve to ovaj film čini svežim.(tada kada sam ga gledao, prođe dvocifren broj godina od tada doduše)

Glumci su ponovo savršeni 

Jedan od emotivnijih a ujedno i tvrđih filmova o prijateljstvu, preporuka.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,170 sekundi.