Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chi-oe-beob-gwon (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Chi-oe-beob-gwon (2015)

Chi-oe-beob-gwon

Chi-oe-beob-gwon (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija

Trajanje:

104 min

Režija:

Dong-yeob Shin

Scenarij:

Dong-yeob Shin

Glavne uloge:

Lee Kyoung-young
  >  Chief Detective Wang
Lim Chang-jung
  >  Lee Jung-jin
Eun-kyeong Lim
  >  Jang Eun-kyung
Jo Han-sun
  >  Sang-geun
Daniel Choi
  >  Jo Yoo-min
Jang Gwang
  >  Kang Sung-gi
Han-bi Jung
  >  Wang Min-jung

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Chi-oe-beob-gwon (2015)
    Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2020 u 23:25
Jedan ludi glavni lik, drugi još luđi glavni lik, pa onda treći lik najluđi, a koji je antagonist.
I još nebrojeno sporednih likova koji manje ili više izluđuju.
U ludim, luđim i najluđim situacijama.

Žanr "ludosti" ne postoji, ali da ga ima, ovaj film bi bio u samom vrhu.
Holivud nema ovako lud film, pa se imdb valjda zato nije ni udostojio dodati ga na sajt zbog sramote.
Dodajte ga zato vi u svoju mastwoč kolekciju.

E'o trailer:

Ažurirao JoxerTM - 11.Rujan/Sep.2020 u 23:30
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2021 u 01:30
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2021 u 03:11
Postoje dvije teme za ovaj film, ali kako je ova vezana na prijevod molim admina da onu drugu likvidira.

Dobro ste pročitali, unazad pola godine zapis o ovom filmu nije postojao na imdb.
A film valja.

EDIT:
Admin je spojio obje teme u jednu, hvala!

Ažurirao JoxerTM - 18.Veljaca/Feb.2021 u 16:07
Na vrh
Kardiovask. Terorist View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kardiovask. Terorist Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2021 u 13:27
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Dobro ste pročitali, unazad pola godine zapis o ovom filmu nije postojao na imdb.
A film valja.

Istina. Stvarno ne znam kako nikakvog traga o tom filmu iz 2015. nije bilo na IMDb-u sve do prije par dana kada sam ga osobno dodao na tu stranicu.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2021 u 14:44
Obični ljudi mogu dodati?
Pa ima još brdo takvih naslova, da ne tražim sad sve neki dan sam vidio da na imdb nedostaje kineski timeloop film Time Cage. Douban je kineski sajt koji ima odjeljak sličan imdb-u zato sam enkapsulirao u translejt.

Ako ti nije problem daj mi molim te napiši na PP gdje treba ići na imdb za dodati film ili seriju koje nemaju jer ja (krasan informatičar Wink) baš i ne vidim.
Ili ovdje negdje jer sigurno ima još ljudi koje to zanima.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kardiovask. Terorist Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2021 u 14:53
Može se dodavati sve. I čitav novi film kojeg nema na sajtu i nedostajući/neispravni podaci za postojeće filmove (tipa: originalni naslov filma, sadržaj, glumci, posteri, itd). Naravno, kad ih dodaš, admini to trebaju odobriti, za što uglavnom treba par sati do dan.
Kako to napraviti? U najkraćim crtama, u gornjem lijevom kutu stranice imaš Menu i pod njim nađeš Contributor Zone. Tamo ćeš naći daljnja objašnjenja i upute.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2021 u 15:55
Pronašao, hvala!
I naravno, moram biti najprije registriran jer ne koristim fejsbuk ni epl a ne dam moj gugl acc nikome. Ufff...
Pozabavit ću se s tim preko vikenda.

Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kardiovask. Terorist Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2021 u 17:41
Da, ne bi čovjek vjerovao, ali pri dodavanju novih naslova na IMDb dosta pomaže ako si logiran na sajt. Big smile
Jednako kao što isto  to pomaže i pri pisanju postova na forumu. Naime, probao sam par puta napisati nešto neulogiran i bogami sam se namučio k'o Isus.  TongueLOL
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2021 u 20:07
Ja sam za više filmova dodao poster. Jednom mi se desilo da sam preveo korejski film "The Age of Blood" i onda odem na imdb stranicu filma i provalim da ista postoji ali ne i poster. Pomislih, ako postavim prevod, ono mesto rezervisano za sličicu ostaće prazno, pomisliće ljudi da je to neki opskurni kratki film kojeg nema u bazi podataka. LOL LOL LOL Nađem nekakav poster na internetu, pošaljem im i na moje iznenađenje, sledećeg dana isti osvane na stranici. Kasnije mi se osladilo, pa sam to isto uradio i za nemački triler "Cut Off". Wink

Naravno, registracija na sajtu se podrazumeva.

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2021 u 21:59
Originalno postovano od strane Kardiovask. Terorist Kardiovask. Terorist piše:

k'o Isus.  TongueLOL

Prije će bit' ko Sizif. Tongue

Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Ja sam za više filmova dodao poster. Jednom mi se desilo da sam preveo korejski film "The Age of Blood" i onda odem na imdb stranicu filma i provalim da ista postoji ali ne i poster... Nađem nekakav poster na internetu, pošaljem im i na moje iznenađenje, sledećeg dana isti osvane na stranici.

Svaka čast!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.