| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Chernobyl: Zona Otchuzhdeniya (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Chernobyl: Zona Otchuzhdeniya (2014)Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2015 u 10:38 |
|
aka Chernobyl: Zona otchuzhdeniya aka Chernobyl: Zone of Exclusion (2014) Žanr: Drama, Horor, SF Jezik: Ruski Država: Ruski Uloge: Konstantin Davydov ... Pasha (8 episodes, 2014) Valerya Dmitrieva ... Nastya (8 episodes, 2014) Kristina Kazinskaya ... Anya (8 episodes, 2014) Anvar Khalilulaev ... Gosha (8 episodes, 2014) Sergey Romanovich ... Lesha (8 episodes, 2014) Petoro mladih su u poteri za čovekom koji im je ukrao 8 miliona rubalja, nakon što je otkrio na svom blogu da ide u Černobilj. Sa svakim pređenim kilometrom, putovanje mladih heroja postaje sve opasnije i konfuznije. ![]() Seriju prevodi: tplc ![]() Ažurirao Gajtana - 05.Kolovoz/Aug.2015 u 11:19 |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2015 u 17:00 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2018 u 19:58 |
|
Drugu sezonu prevodi tplc ⚡
|
|
![]() |
|
Tommy0412
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 49 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2019 u 06:21 |
|
izasao film, tri epizode i dokumentarac o istome.< ="chrome-extension://hhojmcideegachlhfgfdhailpfhgknjm/web_accessible_resources/index.js">
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |