Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cheong-nyeon-gyeong-chal (2017) |
Odgovori |
Korisnik | |
Ermooo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member Pridružen: 10.Prosinac/Dec.2017 Status: Offline Points: -5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2018 u 04:01 |
Izgleda da je dobar film samo ka bi ga neko preveo
Ja ga skino ali mi se ne gleda bez prevoda..pa et kad bi neko mogo.hvala unaprijed
|
|
jashar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
JA SAM ZA!!!!!!
|
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Online Points: 211 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prevod je najavio Black Raven ✨
|
|
Bad Spenser
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 08.Svibanj/May.2019 Status: Offline Points: 41 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odlična akciona komedija. Preporuka, 7/10
|
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1277 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Jedan od najboljih j.korejskih filmova u 2017god. Dobra radnja filma, dobre borbe i mnogo smešnih scena.
Preporučujem, ocena 7,5/10.
|
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4477 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni je ovo bilo duplo zabavnije od holivudskog Jump Streeta. Hvala na prijevodu.
|
|
Ermooo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 10.Prosinac/Dec.2017 Status: Offline Points: -5 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Hvala na prevodu Black Raven i svaka cast..
|
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4477 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Samo da se zna, pošto korejci nikako da naprave nastavak zgoda i nezgoda dvojice degenerika , stvarno ne znam šta čekaju, uletili japanci i snimili svoju verziju u obliku serije, danas bi se trebala početi prikazivati. Gdje, pojma nemam, valjda će brzo procuriti s eng titlovima... Jedini trailer koji sam našao je srozan što se kvaliteta tiče, niskobudžetno očito, ali ne znači da neće briljirat s humorom i tabačinom, bar se nadam: Više detalja:
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58019 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nisam film doživeo niti kao komediju, niti kao akciju, eto dokaza da oni dobri filmovi prevazilaze žanrove.
Dakle, dopao mi se, nisam se ni jednom nasmejao, imao sam osmeh tokom većeg dela trajanja filma, prosto ima lepote u tom blentavom, dobrodušnom, nevinom odnosu ova dva pitomca policijske akademije koji dopunjuju jedan drugoga, sazrevajući jedan kraj drugoga. Akcija takođe nije tu da bi iko pao na dupe od ne znam kako opako prikazane tučnjave, još manje kakve pucnjave ili jurnjave kolima and shit, ovi momci su srećni ako izvuku živu glavu u svojim pokušajima da učine pravu stvar. Ono što mi se naravno najviše dopalo, pored dakle odsustva bljutavog slapsticka i fokusa na toj lepoti prijateljstva rane mladosti, je tema brutalne realnosti pod ponoćnim neonom, zaplet u vidu otmica, zlostavljanja i jezivog biznisa trgovine ženskim jajnim ćelijama, slučaj koji ova dvojica blenta daju sebi polupijani u po noći kao zadatak koji bi valjalo rešiti. Tu je naravno i košmar u vidu nepotrebno zakomplikovanih policijskih procesa koji kao da su tu da pomognu da se zločini ne otkriju, birokratija koja guši logiku. Da ne dužim, sve u svemu dobar i zabavan filmić, to što ponegde deluje i kao pamflet za upis u policijsku akademiju se da ignorisati, ne znam ko danas ima zabluda u vezi sa policijom sve i da nije imao posla sa njima, no ovaj film, rekoh, isporučuje ipak dobru dozu vedrine i zabave, šta god ja mislio o ponečemu tu. Vredi. |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58019 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ups, ispade da lažem, jesam se jednom nasmejao, zaboravih maločas svega mi, dakle momenat kada su obojica vezani i vise sa plafona, te kada jedan izvuče pljucu iz detinjstva da bi sočno pljunuo svog onesvešćenog prijatelja kako bi se ovaj probudio. Priceless
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 8742 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ovaj film mi je ostavio isti utisak kao i film koji sam sinoc pogledao Tam jeong deo bigining (2015) tj. The Accidental Detective , kako se pogodi puppetov komentar, samo sto je tamo krimic i dva specificna lika mladic koji... i detektiv ...., dakle i njega bih isto rasclanio zanrovski po utisku, i isto bih rekao sta mi svidja a sta ne, dakle morao bih da navodim deonice i karaktere likova i njihove nacine ponasanja.
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Dok sam ja pa gledao Little Forest (2018), bio mi je kraći od japanskih originalnih filmova (mada, overiću i njih jedared, ako poživim dovoljno za to), prosto mi nisu na putu dok gledam, je li, korejske filmove, naročito zato što mi se recimo japanski Golden Slumber original, koji takođe gledah da bih oslobodio prostor na HDD-u za Koreju, nije dopao, bolje je da sam probao Korejanca, no dobro de, ima dana, mlad sam, život i filmovi su tek preda mnom, čemu žal za ičime. Pisaću već ionako o tome, da dođem prvo k sebi malčice, dug je dan, noć i duža.
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prvi nisam gledao, Golden Slumber sam odustao posle pola sata nesto mi nije odgovarao u tom trenutku, mozda je i dobar ali jednostavno mi nije legao na prvu.
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni je lik blentavo predstavljen, ne znam da li je to ispravljeno u korejskoj verziji, ne pije mi vodu ta neumerena kombinacija idiota i snalaženja istog u komplikovanoj situaciji, neskladan je prosto kao lik, da li tako napisan ili tako tek režiran/odglumljen - ne znam, no overiću, kažem, korejski rimejk pa ću se odlučiti već.
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ma da na sta naidjes u konacnom, i radjeni su po knjizi, eto od istog autora Bullet Train ,i ima onaj Grasshopper naveli su da je crnohumorni triler, nisam gledao a planirao.
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Znadem, zato i rekoh da ne znam je li tako napisan (u tom slučaju džabe nade da će rimejk da mi bude bliži), nego ne volim to da navodim u postovima, oduzima mi vreme, rečenice čini dužim a bez većeg smisla kada pišem o filmu, pride ako krenem da tonem u temu književnosti/adaptacije/scenarija/kompromisa, zalutaću ovakav kakav sam i dublje u šipražje
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |