Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Charmed - Season 6 i 7
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Charmed - Season 6 i 7

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
demonicserver View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj demonicserver Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 17:17
Pokushao sam vec to ali ne uspeva ;) on smanji trajanje svih titlova, u pochetku je sve normalno ali sto je duze to prevod brze prolazi tj zuri.. Poprilichno je iritirajuce..
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 23:06
imas na forumu upustvo za Subtitle workshop, prvo skratis prvod a posle preko programa uskladis za tu tvoju verziju

Na vrh
demonicserver View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj demonicserver Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2008 u 12:01
Uspeo sam ;)
Hvala puno ;)
Na vrh
andrejica View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andrejica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2008 u 07:03
Evo i ja da stanem u red za Charmed sezonu 6 :) < id="kpfLog" ="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;">
Na vrh
vukoja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vukoja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2008 u 09:17
Preveo sam epizode 1,2,3,4,5,6 sezone 7 DVDrip BIA.
Prevescu celu sezonu za jedno 2 nedelje
Na vrh
char View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj char Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 21:26
Originalno postovano od strane vukoja vukoja piše:

Preveo si 7. sezonu (6 epizoda), i ima jedan problem, to je da prikaz svih titlova kasne. :(

Imam titlove na engleskom, i kako da prpepravim titlove  koje su na sprskom da prikaze u pravo vreme kao titlovi na eng. ?
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 21:28
copy/paste
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
char View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj char Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 21:28
Originalno postovano od strane char char piše:

Originalno postovano od strane vukoja vukoja piše:

Preveo si 7. sezonu (6 epizoda), i ima jedan problem, to je da prikaz svih titlova kasne. :(

Imam titlove na engleskom, i kako da prpepravim titlove  koje su na srpskom jeziku da prikaze u pravo vreme kao titlovi na eng. ?
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 21:33
lijepo sam ti napiso, kopiraj to sto ti je na srpskom u tajminge od engleskog...

Ažurirao Vedder - 09.Veljaca/Feb.2009 u 21:43
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
char View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj char Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2009 u 20:33
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

lijepo sam ti napiso, kopiraj to sto ti je na srpskom u tajminge od engleskog...

Ne pomaze jer i dalje izbaca titl sa kasnjenjem....
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2009 u 20:54
al jel su eng prevodi sinhronizovani? Ako jesu onda mora i taj da radi jer je isti titl vremenski, samo text izmenjen

Ažurirao Vedder - 13.Veljaca/Feb.2009 u 20:54

Na vrh
slipknot03 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slipknot03 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2009 u 17:26
pheh, kako su neki ljudi nezahwalni i nestrpljiwi ... ccc
umjesto shto su tu tipkali ko nespasheni, mogli su prewest bar jednu epizodu xD
"I'm the only one who can walk both worlds. I'm the Ghost Rider."
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.