| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Charlie Hunnam kao James Bond? (15.05.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Charlie Hunnam kao James Bond? (15.05.2017.)Objavljeno: 16.Svibanj/May.2017 u 12:35 |
|
Charlie Hunnam je jos jedno ime u nizuspekulacija za 007, poznato mi da se pisalo i za Fassabendera i Hiddlestona a isto tako i za Hardya i Elbbu a citao sam da su i Hanry Cavill i Damian Lewis takodje u igri. Ne znam ali nekako mi niko od navedenih nije za tu rolu. Mozda ako bih morao da odaberem nekog od navedenih za Bonda mozda Idris Elba ili Tom Hardy. Mozda deluje cudno sto je Elba u uzoj konkurenciji za tu ulogu jer nije belac mada mislim da bas zato ce i odabrati nekog drugog jer nekome bi mozda zasmetalo da je James Bond crnac, meni recimo ne bi smetalo nimalo ali drugima....A vala ima i dosta Bond filmova. Aj bas me zanima koga biste vi voleli u ulozi Bonda...?
|
|
![]() |
|
Che.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 01.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2017 u 01:02 |
|
Craig il nek nam vrate Brosnana. Lik je bio majka Janja gadgeta i muvanja zena.
|
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2017 u 07:35 |
|
Danny Pudi.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |