Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Charlie Hunnam kao James Bond? (15.05.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Charlie Hunnam kao James Bond? (15.05.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Charlie Hunnam kao James Bond? (15.05.2017.)
    Objavljeno: 16.Svibanj/May.2017 u 12:35
Charlie Hunnam je jos jedno ime u nizuspekulacija za 007, poznato mi da se pisalo i za Fassabendera i Hiddlestona a isto tako i za Hardya i Elbbu a citao sam da su i Hanry Cavill i Damian Lewis takodje u igri. Ne znam ali nekako mi niko od navedenih nije za tu rolu. Mozda ako bih morao da odaberem nekog od navedenih za Bonda mozda Idris Elba ili Tom Hardy. Mozda deluje cudno sto je Elba u uzoj konkurenciji za tu ulogu jer nije belac mada mislim da bas zato ce i odabrati nekog drugog jer nekome bi mozda zasmetalo da je James Bond crnac, meni recimo ne bi smetalo nimalo ali drugima....A vala ima i dosta Bond filmova. Aj bas me zanima koga biste vi voleli u ulozi Bonda...?
Na vrh
Che. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Che. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2017 u 01:02
Craig il nek nam vrate Brosnana. Lik je bio majka Janja gadgeta i muvanja zena.
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2017 u 07:35
Danny Pudi.
Everything is a joke !
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.